- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- iPad topik
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #13184 üzenetére
Nem tudom megmondani mennyi cuccot vettem már hirdetési oldalakon évtizedek alatt. Ami most jófogás, de előtte olx, előtte apród, előtte expressz.... Szóval kb amióta internetes hirdetés létezik. Sose vertek át, sose buktam be dolgokat. Persze mindíg megnéztem mit, honnan, kitől veszek. Negyedáras cucc, csak üzenetben elérhető hirdető, csak előre utalással hajlandó eladni, fotó nélküli/nem saját fotós hirdetés stb, ezeket mindíg elkerültem. Volt, amikor csak gyanakodtam. Aztán váratlanul rámondtam, hogy hopp épp arrafelé fogok autózni, átveszem személyesen.... már eladta épp az előbb.... De még napokkal később is ott volt a hirdetés....
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13184 üzenetére
Hát én adtam vettem is már jó pár dolgot jófogon meg itt a haprón is. Tény, hogy itt a pontrendszer profibb.
Ami sztem a legalja, az a vatera. Ott aztán garantált a zsákbamacska, hogy meg se nézheted személyesen esetleg mit veszel. Egyszer egy kis hifivel megjártam. Működött félig, de az egyik hangfalát reparálni kellett, a plexi előlapot meg políroztatni, mert vmi oldószerrel jól bemattították, ami a fotókon absz. nem látszott. És 100% pozitív volt a manus, több száz eladással. Persze visszavásárolni már smafu, de duma az volt, hogy az egy patika cucc volt nála! (És milyen ami nem az?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS routerek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- Synology NAS
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új 0km es GARANCIAS acer nitro 15 rtx 4060 ryzen 7
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Ár értékbajnok! Prémium kategória 4060 ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON! GIGABYTE AORUS rtx 4060
- ENNYI PÉNZÉRT ilyen konfigot nem kapsz! Prémium kategória! Gigabyte aorus rtx 4070 i9 14900hx 2k qhd
- Tökéletes E sport gamer! Újszerű HP victus rtx 3050 ryzen 5600h 16gb ram 512 ssd
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest