Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #13184 üzenetére
Nem tudom megmondani mennyi cuccot vettem már hirdetési oldalakon évtizedek alatt. Ami most jófogás, de előtte olx, előtte apród, előtte expressz.... Szóval kb amióta internetes hirdetés létezik. Sose vertek át, sose buktam be dolgokat. Persze mindíg megnéztem mit, honnan, kitől veszek. Negyedáras cucc, csak üzenetben elérhető hirdető, csak előre utalással hajlandó eladni, fotó nélküli/nem saját fotós hirdetés stb, ezeket mindíg elkerültem. Volt, amikor csak gyanakodtam. Aztán váratlanul rámondtam, hogy hopp épp arrafelé fogok autózni, átveszem személyesen.... már eladta épp az előbb.... De még napokkal később is ott volt a hirdetés....
-
Aureal
őstag
válasz
carl18 #13184 üzenetére
Hát én adtam vettem is már jó pár dolgot jófogon meg itt a haprón is. Tény, hogy itt a pontrendszer profibb.
Ami sztem a legalja, az a vatera. Ott aztán garantált a zsákbamacska, hogy meg se nézheted személyesen esetleg mit veszel. Egyszer egy kis hifivel megjártam. Működött félig, de az egyik hangfalát reparálni kellett, a plexi előlapot meg políroztatni, mert vmi oldószerrel jól bemattították, ami a fotókon absz. nem látszott. És 100% pozitív volt a manus, több száz eladással. Persze visszavásárolni már smafu, de duma az volt, hogy az egy patika cucc volt nála! (És milyen ami nem az?)
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- Opel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Battlefield 6
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Ez már Kóros (Core 5)! Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Mohs EVO kerámia védelem (50 ml)
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3190
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest