Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• carl18

addikt

válasz Sys85 #12962 üzenetére

Szerintem a Motion Boomal elégedett leszel, utobbi időben én is rájöttem rengeteget számít az elhelyezés. Például az ágyon fél hangerőn egyedi EQ-val brutális mélyet produkál mikor a gép előtt ülök.

Persze nyilván közre játszik az egyéni izlés is. Mert ahány ember annyi fajta izlés, amúgy gondoltam leírom hogy elkelt a T6 Max, és a vásárló aki megvette azt írta baromi jó hangja van. XD Bele se gondolok akkor a Dockinra mit mondana.

Megmondom ősszintén, most már én is elpaszolok minden fölösleges hangszórót.
    Talán csak egyet tartok meg, A Motion Boomot/vagy A Dockint, majd attól függ melyik kell el hamarabb.

Egyenlőre most nem tervezek új hangszórót venni, inkább várok valami igazán nagy ágyúra.
    A Dockin ha minden jól megy megmarad, ezt szerintem lazán elhasználom még 4-5 évig.

Talán még a Motion Boom/Motion+ Fúzió ami érdekelne, de ki tudja mikor kerül ez még piacra stb. A W-King D9/X10 is érdekele, de csak azért hogy kipróbáljam a hangját, nincs kedvem berendelni. Mostanság rámentem arra hogy kicsit tudatosabban legyek fogyasztó, és csak olyan dolgot vásárlók amit valóban használok is. (Kevesebb "E-Szemét")

Egyenlőre lehet a topikban és jó darabig inaktív leszek, talán majd vissza térek ha valami valóban nagy fejlődés történik. De valahogy nekem a D Fine+ teljesen kiszolgálja az igényeimet. Évi 2X azért lehet benézik, de sajnos nem igazán vannak új hangszórók a piacon.
    Alan/Oluv néha-néha kirak egy új videót, de azt vettem észre most valahogy stagnálás van. :U

Új hozzászólás Aktív témák