- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Azt próbáld meg, hogy a hangszórón addig nyomogatod a + gombot, míg valahogy (pittyegés, a kijelzőn számokkal v. szöveggel, stb.) nem jelzi, hogy ő most már max. hangerőn van.
Ekkor indíts el valamit a telefonon és próbáld meg ott növelni a hangerőt. Ha, így sem szólal meg, akkor passz. Tényleg, vezetéken keresztül próbáltad?Amit Gixxer88 írt azt úgy tudod előhozni, hogy az About Phone (magyarul talán Telefonról) menüben a Build number-re (ez gőzöm sincs, hogy mi lehet magyarul) többször - 5× talán - gyors egymás után rányomva (egy ilyen kis toast message -be írni fogja, hogy még hányszor) és akkor a System (rendszer) alatt lesz egy új menüpontod: "Developer options".
Itt olyat keress (máshoz ne nyúlj, mert nagyon el tudod állítani a telefonod), hogy Bluetooth audio codec. Itt tudsz esetleg az SBC és az AAC között váltani.
Én mondjuk személy szerint nem hiszem, hogy segítene, mert vagy szól mindkettővel vagy egyikkel sem. Illetve én még nem találkoztam olyan eszközzel, amin a codec állítása - olyan szempontból, hogy megszólal-e vagy sem - segített volna. De, hátha ... láttunk már karón varjút.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo P510 - 1650-2680 v4 akár 14 mag/28 szál, 32GB DDR4 RAM, akár M4000 8GB VGA, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3717
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest