Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rémisztő árakkal szembesülnek a notebookgyártók az új mobil platformoknál
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- ASRock lapok általában
- Androidos tablet topic
- Milyen monitort vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen házat vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Ha a kocsiban megszólal a lakásban meg nem akkor nyilván jó a cucc, csak valami nem jól van beállítva.
Az autóban is kell az átalakító? Mert lehet hogy az a ludas. Az mondjuk biztos, hogy jó minőségű zene hallgatáshoz kimondottan ezzel foglalkozó céget kell keresni, és ott venni. Mert sok kábel, átalakító rossz minőségű.
Ennek ellenére piacon vettem már én is töredék áron iphone töltő kábelt és nincs vele baj. -
Gsx-rr
veterán
válasz
nederlanden
üzenetére
Minősége darab,gondolom! Nekem is volt valami ilyesmi, az állandóan lecsatlakozott.
Nézz egy használt Apple tv-t szerintem ,vagy amit linkeltem.15-18.000.- ért van már.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hardcore café
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- World of Warships
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi