- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Milyen egeret válasszak?
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Notebook hibák
- Melyik tápegységet vegyem?
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
válasz
darthdenes #10181 üzenetére
Ezek a partyboxok pont arra jók, hogy ittasan menjen valamilyen dübidübi, amire kóvályogva járathatja az ember a lábait. A legnagyobb hülyeség egy hi-fi vagy audiofil rendszerhez hasonlítani a hangzását, mert hangulatkeltésre hegyezik ki, nem pedig hangzáshűségre. A legdrágább JBL Partybox-szal se lennél maradéktalanul elégedett, mert az is eszement dübörgésre van kihegyezve tompított közép és magas tartományért cserébe.
-
Cyborg
őstag
válasz
Szia!
Ne haragudj meg most kérlek.
... idejössz köszönés, minden nélkül, feldúlva, csalódottan, mintha átvertek volna. Kicsit olyan szemrehányóan írsz, mintha kést tartottak volna a fejedhez, hogy megvedd.
Én ilyenkor várnék egy kicsit a helyedben, akár egy napot is, nehogy hirtelen felindulásból valami hülyeséget csináljak, mint Te.
Elmentél a Tescóba, MEGHALLGATTAD személyesen, majd megvetted. Otthon odarakod a fél milliárd cucc mellé, és zokogsz, hogy milyen szarul szól.
Senki nem írta itt, hogy világbajnok szerintem, csak annyit, hogy 40ezerert egyszerűen nincs jobb partybox. A helyén kell kezelni. Én így emlékszem.Neten vetted, nem tetszik, küldd vissza, nem megy a BT, küldd vissza, és vegyél duplájáért egy Partybox100-at. Azt dicsérték a legnagyobb külföldi youtuberek is, ennyi ember nem tévedhet.
Sajnálom, hogy csalódott vagy, de kicsit fogalmazhattál volna összeszedettebben is, a panaszkodáson kívül alig bírtam kihámozni a lényeget, hiába próbáltál egy minden részletre kiterjedő tesztet írni.
..na lapozzunk.
-
carl18
addikt
válasz
Azért a jó kérdés hogy ki ajánlotta? Mert nem igazán emlékszek ilyesmire? Az biztos sal cuccot soha nem ajánlottam.
Azért sose volt Bestbuy, olcsó zörgő ígénytelen bömböltetéshez.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest