Hirdetés
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hővezető paszták
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
poncso86
csendes tag
Sziasztok! Egy gyors beszámolót szeretnék megosztani veletek. Szerettem volna egy tenyérnyi, övtáskába elférő hangszórót, mivel van pár nagyobb méretű, az Anker soundcore minit meg odaadtam fateroméknak, mivel a sajátjuk leugrott 2 méter magasról, aztán megszűnt a mély létezni benne. :D Szóval kinéztem a House of Marley No bounds hangszóróját, mivel hozzá lehet jutni 12 ezerért. Némi utánajárás alapján jó vételnek tűnt. Sajnos a meghallgatás 5. percében kiderült, hogy ez nagyon nem az, amit keresek. A hangszóró baromi hangos tud lenni a méretéhez képest, szobában 50% fölött már bántó volt. Ez abból adódott, hogy nagyon harsányan szól, a mélyeket teljesen mellőzve. A zene hallgazása közben hiányérzetem volt és rendkívül fárasztó volt hallgatni. Másnap vissza is vittem. Kár érte, mivel a dizájn és az anyaghasználat kiemelkedő. Podcast és telefon kihangosításra biztos kiváló, de zenehallgatásra alkalmatlan. Többet vártam volna a típustól. Talán Jbl clip szint, de annak kevésbé fárasztó a hangja. Az Anker soundcore mini hangminőségben fölötte/ük van. Végül gyorsan vettem egy Sony XB12-t nagy bánatomban, ami a méretéhez és árához képest a mélyekkel is ügyesen operál és max hangerőn megfelelően hangos. Ugyan 40%-ig suttog, de annak is biztosan meg van az előnye egy hálószobában este.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Számlával, Garanciával! Samsung 860 PRO 2.5 256GB
- ÚJ! 2db.KIT! DDR4 Kingston HyperX Savage 2400MHz 2x16GB Kit - HX424C12SB2K2/16
- Samsung Galaxy Tab S7+ 5G
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Autós kamera eladó
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi