- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple MacBook
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laszlo0109
friss újonc
Sziasztok. Van egy JBL boomboxom, és a minap nem volt nálam a töltője és kollégámnak boombox 2 oje van elkertem tőle, megneztem ugyan az a töltője,egyforma!! Nos töltöttem egész nap a boxot közben persze szólt végig a zene. Este ahogy pakoltam össze csak kihuztam a boxbol a töltőt úgy hogy szólt a zene is közben, ki húztam, akkor azonnal el is hallgatott és meg sem szólal akksirol. Az akksi nem szállt el mert jelzi a toltottseget és tölti is. De egyszerűen nem szól akksirol. Természetesen vissza dugtam és töltőről mintha semmi nem történt volna ugyanúgy szól. Esetleg valami ötlet? Pl hogy tudok bejutni a service portba, és mit lehet ott találni?! Valaki segítsen pls. Előre is köszönöm üdv!: Laci
Új hozzászólás Aktív témák
- Hp 15,6",AMD A10(4X2,9Ghz),8 GB RAM, Jó állapot
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év gari
- Macbook Pro Retina 2017 94%-os akku, nagyon szép állapot
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest