- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Intel Raptor Lake-U Refresh architektúrás mini PC érkezett az MSI színeiben
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- Kompakt AIO-val használható rackmount ház jött a Chieftec fémjelzésével
- Már nagyon közel van az AI szerverekbe szánt SOCAMM2 szabvány véglegesítése
- Projektor topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
Én meg már azt hittem, hogy eltűntél, miközben mi meg itt marjuk egymást a kérdésed miatt
(#9455) Cyborg
Most már meg fogom nézni végig a review-t. Abból, ami nekem jött át (bele-bele tekerve, itt-ott belehallgatva) pont az jött át, hogy - ahogy Williamgrant is írja - talán oldalról szól normálisan. Szemből viszont sokkal magasabban ("csilingelősebben"?) szól, mint hátulról. A mélyei viszont szerintem egész jók. Kinn is a tornácon, mikor azt hiszem a Charge4-el kóstolja össze.(#9456) Williamgrant
" ... nincs semmi ebben a sávban szerintem semmi:"
"BT 5.0-át tud, USB-C töltője van és 10+ órát bír az akksija 70k"
Ennyivel nem úszod meg!
Akkor nézzük csak az utolsó két paraméter (üzemidő és ár) alapján. Ja, meg, hogy azért kültérben se valljon szégyent.
A Harman/Kardon Go + Play szerintem akár még jó is lehetne, csak az üzemidőben marad 10h alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2014 Opel Adam 1.4Benzin GLAM White 87Le 175.000km Megkímélt Eladó-Cserélhető
- 2008 Fiat 500 1.2 8V 69Le Sport 139.000Km Hibakódmentes Eladó-Cserélhető
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3752, 91% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Akkor nézzük csak az utolsó két paraméter (üzemidő és ár) alapján. Ja, meg, hogy azért kültérben se valljon szégyent.