- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Házimozi belépő szinten
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Dell notebook topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kmarci25
veterán
válasz
djfantom
üzenetére
Szerintem mást értünk a hordozhatóságon. Nekem már az Anker is túl nagy ahhoz, hogy folyamatosan nálam legyen. Oké, viszem nyaralásra, de nem viszem magammal pl. bringázáskor. (Szerintem az amúgy is elég nagy taplóság, mikor biciklivel, strandon, parkban üvölt a zene a hangszóróból...
) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.
A vifa-k nagy része pont nem az utóbbi hordozhatóságra lett kitalálva, azok kb dizájnelemnek is elmennek, nem pedig arra valók, hogy ide-oda rakosgasd, vagy vidd magaddal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Nintendo Switch
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Garmin topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- További aktív témák...
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ProBook 440 G5 i3-7100 laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

) A kisebb earfun már az a kategória, amit kb. bármikor bárhova vinnék, mert a mérete és a súlya miatt megtehetem/megtehetném.