Hirdetés
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
Sziasztok,
Kocsiban a 3. sorban egyfolytában panaszkodnak a kölykök, hogy nem hallattszik a zene/rádió, mivel leghátul nincsenek hangfalak. Nem szeretnék "olyan" irányban bővíteni, egyszerűen BT hangszóróra gondoltam, minél olcsóbbért minél jobbat, természetesen.
A kérdésem, hogy ismeri-e, vagy használt-e valaki Beez BT-3-at (ami egyébként micro sd kártyát is megeszik)? Árban kb. negyede a JBL GO-nak (amiről az olvasottak alapján azt gondolom, hogy az nekem elegendő lenne). Csak abban ugye nincs kártyaolvasó, na meg ugye jobb-e a drágább ebben a versenyben, vagy sem?
Még a Xiaomi Mi-t találtam pl Kínából kb. 6000 Ft-ért és úgy látom, az is megeszi a kártyát... Vagy esetleg tudtok olyan helyet itthon, ahol lehet ilyet kapni? Egyelőre nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Így építsd a billentyűzeted!
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen videókártyát?
- Robotporszívók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4250, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest