Új hozzászólás Aktív témák
-
bippeti
tag
Sziasztok,
Kocsiban a 3. sorban egyfolytában panaszkodnak a kölykök, hogy nem hallattszik a zene/rádió, mivel leghátul nincsenek hangfalak. Nem szeretnék "olyan" irányban bővíteni, egyszerűen BT hangszóróra gondoltam, minél olcsóbbért minél jobbat, természetesen.A kérdésem, hogy ismeri-e, vagy használt-e valaki Beez BT-3-at (ami egyébként micro sd kártyát is megeszik)? Árban kb. negyede a JBL GO-nak (amiről az olvasottak alapján azt gondolom, hogy az nekem elegendő lenne). Csak abban ugye nincs kártyaolvasó, na meg ugye jobb-e a drágább ebben a versenyben, vagy sem?
Még a Xiaomi Mi-t találtam pl Kínából kb. 6000 Ft-ért és úgy látom, az is megeszi a kártyát... Vagy esetleg tudtok olyan helyet itthon, ahol lehet ilyet kapni? Egyelőre nem találtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- alza vélemények - tapasztalatok
- Motoros topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell notebook topic
- ASUS notebook topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus (barna switch/magyar kiosztás)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest