- Gaming notebook topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zizi123
senior tag
Nem teljesen ideillo kerdes, de hatha valaki tudja a valaszt.
Van 1 par bluetooth hangszoro, aminek gyarilag iszonyat alapzoreje van. Ilyen pl a Tronsmart T6 Plus, Aviotor / Eusonic soundcup, stb...
Ezekben mi a sz@r? Miert zug, melyik alkatresz generalja ezt a hangot?
Valoszinuleg bonyolultabb lehet a problema megoldasa, mert akkor nem dobnak a piacra igy, amikor a gyarto is hallja, hogy fos, valami konstrukcios hiba lehet?
Egyebkent nekem nagyon bejon a hangja, 12eFt-ert nagyon jol szol, de tenyleg fortelmes alapzaja van.
A tapbol johet a zaj, vagy valami masbol? Csak azert kerdezem, mert regebben upgrade-eltem par hangkartyat, autoradiot, hangfalakat, amikbol audio-grade alkatreszekkel sokkal-sokkal szebb hangokat lehetett ugyanazokbol a komponensekbol kicsalni.
Lehet, hogy ezt is megprobalnam kicsit upgradeelni, de annyira nem vagyok profi, hogy tudjam, hogy mi a rossz, es meg tudjam javitani. Otlete valakinek, hogy hol lehetne tanacsot kerni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest