Hirdetés
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- A Qwertykeys új klaviatúrái szépek, igényesek és sokrétűek
- Összement a mosásban az ASUS új VGA-inak PCI Express 5.0 csatlakozója
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- E-book olvasók
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Köszönöm a tippeket. A bluetooth adapter a hifimhez már átgondolásra került. De több gondom is van vele. (Ezek inkább személyes, szubjektív problémák.)
- Ettől még nem lesz hordozható. Márpedig most érkezik a 3. gyermek, a két lánytesó, meg imádnak táncolni, ugrálni meglhetősen sokféle zenére
Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.
- Másrészt én mindig kihúzom az erősító-DAC-Jittercsökkentő-hálózati médialejétszó négyest. Akkor mindig be kell dugni, külön erősítőt bekapcsolni, dac bemenet váltót átállítani, csatlakozni, stb. Az utóbbi évben csak zenélésre kb 2x volt bekapcsolva a teljes stereo hifi rendszer, és 99x a kis Tronsmart.. És mivel újszülött érkezik, ez az arány nem fog változni
(Elképzelhető, hogy a rendszer eladása lesz végül. Csak projektorhoz, filmekhez is ezt használom. De totálisan luxus fenntartanom ez tény. Pedig Fülelekkel (HiVox) tuningolt Dali dobozok: teljes belső csillapítás csere, teljes belső vezeték csere, teljes kondi csere. De hiába. Az az idő elmúlt, hogy leülök egy pohár borral és zenét hallgatok.. talán.. majd.. egyszer..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- További aktív témák...
- Dell XPS 13 9380 FHD, 16GB RAM, 256-512GB SSD, szép állapot, számla, garancia . Utolsó db.
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.