Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ribarszki

őstag

válasz Digger #6331 üzenetére

Köszönöm a tippeket. A bluetooth adapter a hifimhez már átgondolásra került. De több gondom is van vele. (Ezek inkább személyes, szubjektív problémák.)
    - Ettől még nem lesz hordozható. Márpedig most érkezik a 3. gyermek, a két lánytesó, meg imádnak táncolni, ugrálni meglhetősen sokféle zenére :) Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.
    - Másrészt én mindig kihúzom az erősító-DAC-Jittercsökkentő-hálózati médialejétszó négyest. Akkor mindig be kell dugni, külön erősítőt bekapcsolni, dac bemenet váltót átállítani, csatlakozni, stb. Az utóbbi évben csak zenélésre kb 2x volt bekapcsolva a teljes stereo hifi rendszer, és 99x a kis Tronsmart.. És mivel újszülött érkezik, ez az arány nem fog változni :) (Elképzelhető, hogy a rendszer eladása lesz végül. Csak projektorhoz, filmekhez is ezt használom. De totálisan luxus fenntartanom ez tény. Pedig Fülelekkel (HiVox) tuningolt Dali dobozok: teljes belső csillapítás csere, teljes belső vezeték csere, teljes kondi csere. De hiába. Az az idő elmúlt, hogy leülök egy pohár borral és zenét hallgatok.. talán.. majd.. egyszer.. :) )

Új hozzászólás Aktív témák