Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Kompakt vízhűtés
- AMD alaplapok 2025-ben: B650, X670 vagy X870 legyen?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Köszönöm a tippeket. A bluetooth adapter a hifimhez már átgondolásra került. De több gondom is van vele. (Ezek inkább személyes, szubjektív problémák.)
- Ettől még nem lesz hordozható. Márpedig most érkezik a 3. gyermek, a két lánytesó, meg imádnak táncolni, ugrálni meglhetősen sokféle zenéreEzt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.
- Másrészt én mindig kihúzom az erősító-DAC-Jittercsökkentő-hálózati médialejétszó négyest. Akkor mindig be kell dugni, külön erősítőt bekapcsolni, dac bemenet váltót átállítani, csatlakozni, stb. Az utóbbi évben csak zenélésre kb 2x volt bekapcsolva a teljes stereo hifi rendszer, és 99x a kis Tronsmart.. És mivel újszülött érkezik, ez az arány nem fog változni(Elképzelhető, hogy a rendszer eladása lesz végül. Csak projektorhoz, filmekhez is ezt használom. De totálisan luxus fenntartanom ez tény. Pedig Fülelekkel (HiVox) tuningolt Dali dobozok: teljes belső csillapítás csere, teljes belső vezeték csere, teljes kondi csere. De hiába. Az az idő elmúlt, hogy leülök egy pohár borral és zenét hallgatok.. talán.. majd.. egyszer..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest