Hirdetés
- Hobby elektronika
- Mini PC
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Senki sem töröl ennél jobban
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A NAND helyett a DRAM lesz a Samsung aranybányája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribarszki
őstag
Köszönöm a tippeket. A bluetooth adapter a hifimhez már átgondolásra került. De több gondom is van vele. (Ezek inkább személyes, szubjektív problémák.)
- Ettől még nem lesz hordozható. Márpedig most érkezik a 3. gyermek, a két lánytesó, meg imádnak táncolni, ugrálni meglhetősen sokféle zenére
Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.
- Másrészt én mindig kihúzom az erősító-DAC-Jittercsökkentő-hálózati médialejétszó négyest. Akkor mindig be kell dugni, külön erősítőt bekapcsolni, dac bemenet váltót átállítani, csatlakozni, stb. Az utóbbi évben csak zenélésre kb 2x volt bekapcsolva a teljes stereo hifi rendszer, és 99x a kis Tronsmart.. És mivel újszülött érkezik, ez az arány nem fog változni
(Elképzelhető, hogy a rendszer eladása lesz végül. Csak projektorhoz, filmekhez is ezt használom. De totálisan luxus fenntartanom ez tény. Pedig Fülelekkel (HiVox) tuningolt Dali dobozok: teljes belső csillapítás csere, teljes belső vezeték csere, teljes kondi csere. De hiába. Az az idő elmúlt, hogy leülök egy pohár borral és zenét hallgatok.. talán.. majd.. egyszer..
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mini PC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Synology NAS
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Senki sem töröl ennél jobban
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezt így megtehetik az alsó szinten/konyhában, udvaron. Plusz én is többször kint vagyok, kivinném vendégeknek is háttérzenére a terszara, stb. Kell a hordozhatóság.