Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsírsámán
senior tag
Sziasztok, én is tervezek egy kis hangszórót beszerezni otthoni sütögetésekhez, kisebb baráti összejöveteleket. Szerencsére belefutottam ebbe a fórumba és teljesen elbizonytalanodtam. Eddig Jbl extreme-re gondoltam, de úgy néz ki hogy azt ki is ejtem a versenyzők közül. Jelenleg a denon dsb 250 és a dockin D fine között vacilálok. Felhasználási területet tekintve fontos lenne hogy alacsonyabb hangerőn is rendben legyen a hangja, és nincs szükség vízállóságra, de egy kis esőtől ne ijedjen meg. Van a kettő között véleményetek szerint minőségbeli különbség? Mind a kettőről elég jókat olvastam. Más típusokra is nyitott vagyok. Köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- Új akksi! DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest