Hirdetés
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple MacBook
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ftt
tag
Halihó!
Ez a kategória, a BT hordozható hangszórók világa eddig kimaradt nekem.Teljesen véletlenül került a kezembe egy Bose Soundlink Color 2, és nagyon megtetszett a hangja és hordozhatósága. Viszont 46 eFt-t kérnek érte, ami igencsak sok érte.
Visszaolvastam a topikot böcsülettel, elkezdtem nézegetni, mik vannak még a placcon, de elvesztem a sokaságban.
Csak a JBL-nek van vagy 5-6 féle, aztán ott van még a Sony, a Philips, a Bose, stb... és akkor bejönnek a képbe a kevésbé ismert márkát mint a Tonsmart, Fugoo, stb ...
Az egyik netes nagyáruházban 157 (?!) márka van ebben a kategóriában
Hálószobába, teraszra, esetleg utazáskor jó lenne egy ilyesmi - max 35-40eFt-ig melyiket ajánlanátok jó szívvel?
Az se baj, ha kevesebbel kijönne egy jó kis gép.
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- Formula-1
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Elektromos autók - motorok
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Új Asus 14 Zenbook WQXGA IPS Retina i9-12900H 5.0Ghz 14mag 32GB 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest