Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zdna
csendes tag
Tegnap vásároltam egy JBL Charge 3 at, igazából Xtremet akartam alapból, de be kellett látnom hogy a az túl nagy hogy hurcoljam magammal nyaraláson, strandra stb. A Charge mérete még elfogadható, és a hangja se annyival gyengébb az Xtreme-é nél. Nagyon szépen tisztán szól, minden tartomány rendben van, beltérre bőven elég a hangereje, kültérre én még eltudnám viselni ha egy kicsit hangosabb lenne. Szemezgettem még a sony srs-xb30, srs-xb40 el is. A sony k hangereje, és mélye brutális, a hangkép viszont számomra csalódás volt, egyszerűen nem volt elég a magas tartomány. Számomra csak akkor volt elfogadható a hangja ha az arcom felé fordítottam, ha le volt téve a pultra eltűntek a magasak. Vásárlás előtt úgy voltam vele hogyha kevés lesz akkor visszaviszem és becserélem egy Xtreme re, de miután kipróbáltam otthon is rájöttem hogy nekem bőven elég ennek a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest