Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini-ITX
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
BT-s hangszóróhoz nem kell semmiféle adapter, épp ez benne a lényeg.
Ha azonban már van egy komolyabb hangrendszered, rendes erősítővel és vezetékes hangfalakkal, akkor ahhoz van a Philips, vagy a Logitech 10ezer ft körüli BT adaptere, mert egy RCA, vagy optikai kábelen keresztül ebből is BT rendszert varázsolhatunk.
Én nagyon befürödtem vele, mert ezzel kezdtem, vagyis megvettem a Philips BT adaptert, hogy majd mekkora nagy dolog lesz a házimon spotify-t, meg rádiót kényelmesen, tabletről, notiról hallgatni. Aztán rá pár hétre megvettem a Pure Jongo 3-at, ami meg kilőtte a házimozit is, mert mindig kéznél van, mindig abban a szobában van, ahol én vagyok a tablettel vagy a notebookkal, és amilyen csöndes hangerőn zenélgetek mostanában esténként, arra is bőven tökéletes, így okafogyottá vált számomra a nagy rendszeren való BT-s zenehallgatás...
(akár el is adhatom a Philips BT adaptert, ha gondolod)
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bittorrent topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest