Új hozzászólás Aktív témák

• Aprósólyom

addikt

válasz Richard! #19505 üzenetére

Részleteznéd, hogy az Onyx 3 vs. UBoom X összevetésben mit jelent, hogy leesett az állad?
    Nálam van Onxy 2, Go & Play wireless. Ugye a harman Onxy 3-t árban nincs értelme összevetni, mert simán elvérzik. Na de mit jelent a leesett áll?
    Onyx 3-nál nem tudom levehető-e a hangszóró szövet. A 2-nél még igen. Sokkal kisebb hangszórója van az Onyx-nak mint a Boom X-nek, úgyhogy ilyen értelemben sem egy kategória. Biztos vagyok benne, hogy teltebbek a mélyek, mert lentebb tud lemenni, de ilyen értelemben a tapasztalatom, hogy az Onyx 2-őm csak kicsivel marad el a Go 3 Play Wireless-szel szemben, ami azért szép teljesítmény. Igaz, hogy egy két hangszernél sajna hátrány. Pl. basszus gitárnál néha már kevés az Onyx 2. Szemezek is Onyx 4-gyel, mert az ugyan azon méret/hangszóró, de változtattak a DSP-n és mélyebre megy le. (igaz, az Onyx 3 is mélyebb a 2-höz képest, de ahogy néztem Alan Ross tesztjét, hangterjedelemben mélytől-magasig, az Onyx 4 az egyik legjobb, annál már csak az Onyx 5 jobb, de az kinézetben/hangszóró kiépítésben is teljesen más)

Új hozzászólás Aktív témák