Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
carl18 #19127 üzenetére
Igen, rögtön az app-al kezdtem, nem talált új firmware-t, kicsit nyomkodtam a világítás menüt kíváncsiságból és biztos muris tud lenni, de nálam maradni fog kikapcsolva a világítás a hangszórón, nem igénylem, hogy világítson/villogjon zene közben.
Ja, az EQ-kat nyomkodtam kicsit, mivel elektronikus zenéket szoktam hallgatni, Electronic settinggel kezdtem, de kicsit olyan satnyásnak tűnt.
Aztán én is az Oluv félékre mentem rá és egyelőre az Indoor+ módnál maradtam, de még igazán nem is használtam ugye a hangszórót, majd az udvaron is próbálgatom, hogy mondjuk az Outdoor beállításokkal milyen lesz.
Aztán majd én is várom, hogy autóban hangszórókkal felfelé helyezve milyen lesz XXX módban.Pont most futott le egy 12 órás folyamatos fehér zaj és ezalatt amúgy elvileg 15%-ot merült, amit most amúgy nem akarok elhinni, főleg hogy az akkuk sem álltak még ugye be, legalábbis pár feltöltés kell elvileg az új akkuknak a tényleges kapacitásuk eléréséhez.
Mostmár csak folytatom ezt vele mégis, hogy hogyan fog alakulni ezt tovább folytatva a merülés, szerencsére annyira nem zavaró ez a hang, mert teljesen visszacsomagolva beraktam a konyhaszekrénybe, így most olyan, mintha csak valami háztartási gép üzemelne szelíd, de hallható módon.
Amúgy táblagépre is feltettem az app-ot, mert végülis arról fut a fehér zaj közvetítés és ott meg talált új firmware-t, csak akkor már elkezdtem a folyamatot, addig meg úgyis mindegynek gondolom a frissítést.<Adamsky>: A képen a doboz mellett közvetlenül van egy oszlop, az az oszlop 2,1 méterre van a kerítéstől.
Lehet az amúgy nem a közvetlen érkezési távolság, hanem előbb landolhatott és először élére érkezhetett (a gyári doboz nyomódási helyéből ítélve) és úgy tovább dőlt a hosszabb oldalára.
Az én “hibám” is, hogy nincsenek kamerák a házon, mert az ilyen esetekben tényleg nagyon hasznos tud lenni, de így nem tudom bizonyítani, hogy pontosan mi is történt, csak ez a kép van, amin nem látszik ugye a futár.Nagyon örülök neki, hogy nem történt baj, mert amúgy ez a hangszóróm is és az előző is úgy volt eredetileg csomagolva, hogy kb minden irányból nagyon jól lengéscsillapítottan helyezkedik el maga a hangszóró.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nők, nőügyek (18+)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest