Új hozzászólás Aktív témák

• fery02

addikt

válasz carl18 #19127 üzenetére

Igen, rögtön az app-al kezdtem, nem talált új firmware-t, kicsit nyomkodtam a világítás menüt kíváncsiságból és biztos muris tud lenni, de nálam maradni fog kikapcsolva a világítás a hangszórón, nem igénylem, hogy világítson/villogjon zene közben.

Ja, az EQ-kat nyomkodtam kicsit, mivel elektronikus zenéket szoktam hallgatni, Electronic settinggel kezdtem, de kicsit olyan satnyásnak tűnt. :D
    Aztán én is az Oluv félékre mentem rá és egyelőre az Indoor+ módnál maradtam, de még igazán nem is használtam ugye a hangszórót, majd az udvaron is próbálgatom, hogy mondjuk az Outdoor beállításokkal milyen lesz.
    Aztán majd én is várom, hogy autóban hangszórókkal felfelé helyezve milyen lesz XXX módban. :DDD

Pont most futott le egy 12 órás folyamatos fehér zaj és ezalatt amúgy elvileg 15%-ot merült, amit most amúgy nem akarok elhinni, főleg hogy az akkuk sem álltak még ugye be, legalábbis pár feltöltés kell elvileg az új akkuknak a tényleges kapacitásuk eléréséhez.
    Mostmár csak folytatom ezt vele mégis, hogy hogyan fog alakulni ezt tovább folytatva a merülés, szerencsére annyira nem zavaró ez a hang, mert teljesen visszacsomagolva beraktam a konyhaszekrénybe, így most olyan, mintha csak valami háztartási gép üzemelne szelíd, de hallható módon. :D

Amúgy táblagépre is feltettem az app-ot, mert végülis arról fut a fehér zaj közvetítés és ott meg talált új firmware-t, csak akkor már elkezdtem a folyamatot, addig meg úgyis mindegynek gondolom a frissítést. :)

<Adamsky>: A képen a doboz mellett közvetlenül van egy oszlop, az az oszlop 2,1 méterre van a kerítéstől.
    Lehet az amúgy nem a közvetlen érkezési távolság, hanem előbb landolhatott és először élére érkezhetett (a gyári doboz nyomódási helyéből ítélve) és úgy tovább dőlt a hosszabb oldalára.
    Az én “hibám” is, hogy nincsenek kamerák a házon, mert az ilyen esetekben tényleg nagyon hasznos tud lenni, de így nem tudom bizonyítani, hogy pontosan mi is történt, csak ez a kép van, amin nem látszik ugye a futár.

Nagyon örülök neki, hogy nem történt baj, mert amúgy ez a hangszóróm is és az előző is úgy volt eredetileg csomagolva, hogy kb minden irányból nagyon jól lengéscsillapítottan helyezkedik el maga a hangszóró.

Új hozzászólás Aktív témák