- OLED monitor topic
- Milyen videókártyát?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
voros12
csendes tag
Sziasztok!
Hangszóró vásárlás előtt állok és szeretnék tanácsot kérni a kiszemeltek közül melyiket ajánlanátok. Legfőképp rock/metal zenéket hallgatok, lenne kint és bent is használva a hangszóró, fontos lenne hogy elférjen egy táskába hogy tudjam hozni vinni de ebből talán tudok engedni. Nem igazán szeretem a bass heavy cuccokat, fejhallgatóból is egy elég flat darabom van. Hallgattam JBL Charge 3-at, nekem ott már kicsit túl volt húzva a basszus Nagyjából 50-100ezer forint körül nézegetnék, ezek az opciók jelenleg, de ha van jobb tanács jöhet más is:
Marshall Emberton II - Kinézetre ez nagyon tetszik, de írták hogy teljesítménybe elmarad jóval az árához képest, néztem a nagyobb tesót a Middletont de arra is azt olvastam hogy nem hangzik valami jól , és az már 100 felett lenne.
EarFun UBOOM L - Erről nagyon jókat olvastam és elég baráti az ára is, nem tudom hangerőben mennyire lenne megfelelő
JBL Charge 5 - Ennek ugye ismerem a kisebbik fajtáját így félek hogy ebben is túl van tolva a basszus.
Ilyen árkategória körül van esetleg más lehetőség?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- OLED monitor topic
- XPEnology
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest