Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
gyuromoj #15678 üzenetére
Ha nem kell hordozni, én ránéznék az LG XBOOM 360 RP4-re is. Nálam volt, kegyetlen jó cucc, rock kimondottan jól állt neki. Srác aki megvette, annyit mondott csak, hogy k*rva komoly, nagyon meglepődött rajta. Ha akciós áron belefutsz, akkor Harman Kardon Go Play is remek választás. 60-hoz közeli ismerős miután hallotta nálam, beruházott egyre, azóta is jön, hogy ha látok akciót, szóljak neki, akar még egyet belőle.
50k körül most nagyon sokan árulnak Harman Kardon Onyx 7-et, én is adtam neki ennyiért egy második esélyt, vannak számok, ahol kimondottan jól jön a kegyetlen basszus.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest