- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Régebbi játékok profilját frissíti az új GeForce driver
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Írtam a tribit-nek, hogy van-e náluk raktáron hibás Stormbox Blast, mivel nekem csak otthonra kéne, és sem a BT egység, sem az akksis üzemmód nem fontos, sőt a led-ek sem, így ezeket érintő hibákkal simán jó lenne nekem egy ilyen cucc.
Válaszoltak, hogy náluk biza nincs ilyen szolgáltatás, hogy visszaküldött hibás cuccokat eladnának, de nekik mindig első a vásárló, stb, stb, bla-bla-bla...A kérdés, hogy esetleg létezik olyan hely a ebay-en kívül, ahol az ilyen hibás cuccok gyülekeznek?
Valami központi kínai szervíz, vagy raktár, stb.Anno így szereztem be fillérekért szuper füleseket, hogy az egyik oldal nem szólt, visszaküldték, én meg begyűjtöttem ilyenekből többet, és egy új kábellel csináltam belőlük fasza fülest.
Most is ilyesmi a tervem, de akkoriban találtam ilyen raktárat, akik hajlandóak voltad eladni a sz*rt, de most nem találok.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest