Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moleman
addikt
Sziasztok!
Vezetéknélküli hangszórót keresgélek, de több szimpatikus versenyzőt is találtam a korábbi hozzászólások alapján.
Nem kell, hogy nagyon sok basszusa legyen, nem kell, hogy nagyon hangos legyen, kb csak a hálószobába és a konyhába kell háttérzajnak, de jó minőségű részletes hangot szeretnék, szóljon szebben, mint egy laptop. Én jobbára régi rockot hallgatok, az asszony mindenféle mai zenét is.
Sose láttam/hallottam/próbáltam ilyet élőben, igazából nem tudom, mire számítsak. Az akkuidő sem nagyon számít, csak azért lenne szimpatikusabb egy nagyobb, mert a kevesebb töltési ciklus miatt hosszabb élettartamot várnék tőle.Amik eddig szimpatikusak:
- Anker Soundcore Boom,
- EarFun UBOOM L,
- JBL Flip/Charge, annyi féle van belőle, talán a Flip 5-öt láttam hasonló árkategóriában.Az amazon.de-t preferálnám, mert úgyis van több ajándékutalványom, amit nem tudtam még elkölteni.

Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest