- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Megjöttek az Endorfy Thock V2 sorozatú klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- HP nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Pár hét használat után azt kell mondjam, hogy a Motion Boom Plus elképesztően megérte.
Mindenféle műfajban ki lett próbálva, saját eq beállítás után úgy szól, ahogy én szeretem/megszoktam. (Xtreme 3 pl. nálam rock/metal zenében teljesen elvérzett)
Sonytól XB szériából meg volt az XB30/40/41/43, a maguk idejében mindegyiket szerettem, talán az utóbbit kevésbé, de mindegyiket lefölözi.
Volt Onyx 6-om is, azt is lazán.
Sőt, haverom Boombox 2-jét is túlszárnyalja hangerőben, ráadásul ott a mélyek teljesen elviszik a többi tartományt.
Nagyon óvatosan kell kezelni a (külföldi) hozzászólásokat, legyen az bármilyen, mert pl. jönnek az oldalsó membránok melegedési problémájával, majd a végén ott van, hogy Tribit Stormboxot ajánlják.
A kettőt összehasonlítva (Tribit) mivel utóbbit csak yt-n hallottam a lényegi különbségek, amelyek számomra pl. döntő tényezők: 1. a súly/méret (xb43-nál is sokalltam a 3 kg-t, T-nél ez 5,5 kg), 2. kinézet: amikor megláttam a (kikapcsolható) bazári fényeket, nem tudtam komolyan venni. 3. hangzás: Oluv videójában (fülessel: 1000XM4), nekem tisztábban szólt a Plus, míg a Stormbox inkább a túltolt mélyekre ment rá, persze lényegesen jobban, mint bármelyik JBL. Az árat azért nem írom 4. pontnak, mert tényleg minimális különbség.
Oluvnál furcsa volt, hogy hozzászólt, mekkora szar a Dockin (amit anno gyakorlatilag ő tett ismertté), meg az XG500. Félek tőle, hogy azért ezekért a tesztekért már kapnak a gyártóktól rendesen..
Egyébként ismerve magamat, sanszos, hogy berendelek egyet majd, saját tesztelésre.
Személy szerint nagyon örülök, hogy ebben az árszegmensben nagy gyártókat megszégyenítő hangfalakat adtak ki. Egyedül nyilván a kinézetükbe lehet belekötni.
Olvasva 1-2 hozzászólást, szerintem teljesen felesleges kizárólag yt videókra hivatkozva minősíteni bármit is, azt saját füllel élőben kell letesztelni/meghallgatni. Ráadásul még az sem mindegy, milyen telóról/beállításokról használod.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPhone topik
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Lenovo ThinkVision P27q-10 27 WQHD IPS monitor, hibátlan állapotban
- Xiaomi 15 512GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB sivatagi titán gyári független
- Asztali PC i5-4460 / GTX 750 Ti / 8GB RAM / 120GB SSD Wi-Fi antennával
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3515, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest