Hirdetés
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ZIDOO médialejátszók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Combos kis mini PC-vel jelentkezett a GMKtec
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Na most vagyok gondban.Voltam a MM-ben meghallgattam az envayat.Hangminőséggel nincs is gond,de a hangereje nekem kevés
Tudtam hogy csodát nem várhatok de azért ennél többet vártam.Már gyanakodtam hogy az eladó valamit rosszul állított be,de elvileg meg tudtam hallgatni a max hangerőn.Azt mondta hogy a telefonja hangerejét is maxra tette.
A szomorú és a tanulságos számomra az hogy valamilyen szinten mindenképp zsákbamacska lesz "bármit" is úgy fogok rendelni hogy előtte nem hallgattam meg élőben.
Gabi ha az envaya nem volt jó számomra ez a másik ami ráadásul kisebb is biztos hogy nem lesz jó
30 körül akartam venni,de sajnos MOST úgy néz ki nem lesz ennyiért ami az igényeimnek megfelelne.
Ami még bosszantó hogy 30ért meg tudtam volna venni az MM-ben az envayát.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 3 akku, táska, FPV RC2
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest