- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Apple MacBook
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Na most vagyok gondban.Voltam a MM-ben meghallgattam az envayat.Hangminőséggel nincs is gond,de a hangereje nekem kevés
Tudtam hogy csodát nem várhatok de azért ennél többet vártam.Már gyanakodtam hogy az eladó valamit rosszul állított be,de elvileg meg tudtam hallgatni a max hangerőn.Azt mondta hogy a telefonja hangerejét is maxra tette.
A szomorú és a tanulságos számomra az hogy valamilyen szinten mindenképp zsákbamacska lesz "bármit" is úgy fogok rendelni hogy előtte nem hallgattam meg élőben.
Gabi ha az envaya nem volt jó számomra ez a másik ami ráadásul kisebb is biztos hogy nem lesz jó
30 körül akartam venni,de sajnos MOST úgy néz ki nem lesz ennyiért ami az igényeimnek megfelelne.
Ami még bosszantó hogy 30ért meg tudtam volna venni az MM-ben az envayát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Mos, főz, takarít ez a furcsa figura
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Napelem
- Építő/felújító topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- Apple Watch Ultra - garis 2026.01.17-ig
- Szép állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- Kitűnő állapot! LENOVO ThinkPad T14s i7-165G7 / 16GB / 512GB SSD / Windows 11 Pro
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 13 Pink Super Retina XDR, 5G, dupla kamera 128 GB Használt, karcmentes 100%
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest