Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
Új hozzászólás Aktív témák
-
creed33
aktív tag
Na most vagyok gondban.Voltam a MM-ben meghallgattam az envayat.Hangminőséggel nincs is gond,de a hangereje nekem kevés
Tudtam hogy csodát nem várhatok de azért ennél többet vártam.Már gyanakodtam hogy az eladó valamit rosszul állított be,de elvileg meg tudtam hallgatni a max hangerőn.Azt mondta hogy a telefonja hangerejét is maxra tette.
A szomorú és a tanulságos számomra az hogy valamilyen szinten mindenképp zsákbamacska lesz "bármit" is úgy fogok rendelni hogy előtte nem hallgattam meg élőben.
Gabi ha az envaya nem volt jó számomra ez a másik ami ráadásul kisebb is biztos hogy nem lesz jó
30 körül akartam venni,de sajnos MOST úgy néz ki nem lesz ennyiért ami az igényeimnek megfelelne.
Ami még bosszantó hogy 30ért meg tudtam volna venni az MM-ben az envayát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hollow Knight és Silksong
- Robotporszívók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC - Asus B450 + Ryzen 5600x + 32GB DDR4 + Sapphire Radeon 6700 XT NITRO+ (SOK GARI)
- Nintendo Switch 2
- piaggio vespa et4 ( papírok nékül )
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- HP 255 G10 Notebook, Laptop
- Samsung DLP projektor, The Freestyle SP-LSP3B
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Tudtam hogy csodát nem várhatok de azért ennél többet vártam.Már gyanakodtam hogy az eladó valamit rosszul állított be,de elvileg meg tudtam hallgatni a max hangerőn.Azt mondta hogy a telefonja hangerejét is maxra tette.