Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
<Adamsky> #10811 üzenetére
Természetesen elhiszem hogy úgy van ahogy mondod. Sokáig azt gondoltam nincs szükségem bt hangszóróra, de aztán jött egy ötlet hogy mire tudnám használni. Árban, kinézetben, beígért szolgáltatásban megfelelt a T6, ezért megvettem 18K-ért. De nem hozta azt amit igért és amit elvártam, jeleztem a gyártónak, kárpótolt 12K-val, szóval 6K-ba került, és volt hozzá egy kemény hordozó tok, amit 3K-ért hirdetnek. Azt gondoltam hogy ennyiért már megtartom, ennyit megér. És akkor jött a javaslat az ismerősömtől, hogy tudna szerezni bármilyen JBL cuccot bolti ár fele alatt. És azt gondoltam hogy ez egy biztonsági megoldás, mert ha ez sem jönne be nekem, akkor ezen az áron bármikor el fogom tudni adni. De úgy néz ki, mindenben tökéletesen megfelel az elvárásaimnak, így megtartom. Magamtól sose vettem volna JBL-t, próbálkoztam volna az itt ajánlott márkákkal, de attól tartok hogy ha azok nem győztek volna meg, beszerzési áron nem tudtam volna túladni rajtuk. De most nagyon elégedett vagyok, a pénz meg úgyis olyan mint a nyár, jön-megy
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- iPhone topik
- OLED TV topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Formula-1
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest