- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen monitort vegyek?
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim76
aktív tag
válasz
Lami66 #10756 üzenetére
Köszönöm az infókat meg a tapasztalatokat, a 2-3 hét alatt lemerülést nem gondolom akkora hibának, aki 3 hetente nem tölti fel egyszer legalább az valóban ritkán használhatja csak. Végül az én választásom a Bose-ra esett, de leginkább csak azért mert a két általam említett modell mellé sem itt sem máshol nem tudott senki ajánlani a kívánalmaknak ugyanúgy mindenben megfelelőt és a Denon-t nem volt lehetőségem meghallgatni míg a Bose-t igen és nagyon meggyőző volt. Mind a hangminőség, a basszus, nekem még a hangerő is kiválónak tűnt így megrendeltem és ma jött meg az almás retailer webshopjából. Teljesen jó a szobába ahova terveztem, szép is, jól is szól a többit akksi stb. majd később tudom értékelni de így akciósan 52.9eft-ot úgy tűnik megért. Köszi mégegyszer!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest