- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
creed33 #10389 üzenetére
Az a baj a custom EQ-val, hogy - mivel nagyon kis lépésekben állítható, nincs rajta lépték, ill. az oszlopok tetején v. alján sem jelenik meg, hogy hány dB-t változtattál, ezért - szinte lehetetlen 2× ugyanazt beállítani, vagy éppen valaki beállítását átvenni.
Terveztem már, hogy írok a support-nak, de még nem jutottam oda (most épp a Google, Curve és Revolut cégekkel voltam / vagyok levelezésben).
Esetleg addig is míg odajutok, írhatna nekik valaki. Akár a Play!-be egy review szintjén. Minél többen jelezzük, hogy ez így azért kevéske, annál valószínűbb, hogy javítanak majd rajta. Legalábbis remélem. Én egyébként - programozói oldalról - a kiemelés vagy épp "tompítás" számszerű értékének kijelzését tartanám a legegyszerűbbnek. Egyben ez lenne a leghatékonyabb megoldás is (szemben mondjuk az oszlopok felskálázásával).
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 --Olcsón--
- Samsung A41 -- Teljesen felújított--
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- kártyafüggetlen iPhone 16 Pro 128GB Natural Titanium + kiegészítők
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone SE2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest