Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Gaming notebook topik
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
Sziasztok!
Általános használatra keresek bluetooth-t mikro méretben a notimhoz.
Mit ajánlanátok? (A remote funkció ne akadozzon annyi lenne a kikötés - A Bluetooth remote control-t használnám)köszi
-
robagp
tag
Hello!
Vettem egy Concorde bluetooth usb dongle eszközt és hibás a lemeze, a driver felment, de a szoftver nem, így nem tudom hogyan párosíthatnám a fülhallgatómmal.
Válaszokta előre is Köszi!
-
KPepe
senior tag
Nos, végül is egy Trust BT-2100p adaptert vettem. XP és Vista is minden gond nélkül telepítette a drivert, Nokia PC suite pedig simán kapcsolódik, jól működik a dolog. Sebesség pedig olyan, mint egy bluetooth általában.
-
KPepe
senior tag
Üdv!
Ha valakinek van tapasztalata a Belkin F8T017 adapterrel, az megosztaná velünk? Nokia 6131-hez lenne.
Köszi! -
petakpa1
őstag
Szeretnék venni egy BT headset-et, és egy USB-s BT adaptert az alábbi célokra:
1) Telefonálás kocsiban headsettel. Fontos, hogy a headset mindkét telefonommal (Samsung E250 és Nokia 3110 classic) működjön együtt.
2) Az adapterrel a fenti két telefonra lehessen adatokat át és visszatölteni az asztali gépemről.
3) Az adapter párosítható legyen a headsettel is, és lehessen vele Skype-olni, esetleg online játékok alatt csetelni.
Bármelyik headset adapter páros tudni fogja ezeket, vagy valamire pl. szabványok figyelnem kell a vásárláskor.
Előre is köszi,
P -
Laca 012
őstag
válasz
svajcineger2 #433 üzenetére
Megnézed az[innen]letölthető használatit,és ez szerint telepítsd. Ha már csatlakoztattad e nélkül, akkor elvileg először el kell távolítani! Nem mechanikusan, hanem driver-ileg... Az eszközkezelőben kell megkeresned ezt a "BCM92045B3 ROM " nevű eszközt és eltávolítani, utánna fizikailag is kihúzni. ilyenkor nem árt egy újraindítás.. szoftver feltelepítés, utánna csatlakoztatás, és használ, örül! Rengeteg ilyen eszköz kerül manapság forgalomba, amit először telepíteni kell, és a rendszer csak utánna ismeri fel valóban annak ami Ő valójában. Nem véletlenül mellékelnek használatit!!! Sok sikert!
-
svajcineger2
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Kaptam egy btech btd-30 bluetooth adaptert, de nem volt hozzá meg a telepítő cd, ezért a neten próbáltam, próbáltunk keresni drivert. Többet is találtunk, de a driver telepítés után az xp nem ismeri fel. Kiírja, hogy új hardver, de végül nem találja hozzá a driver-t.
Valaki leírhatná részletesen, hogy hogyan kell a driver-t telepíteni, mikor kell az adapter-t bedugni, telepítés előtt vagy után stb. Illetve honnan lehet drivert letölteni ehhez a tipushoz.
Én az alábbi címről letölthetőt próbáltam telepíteni:[ BTD-30 BlueSoleil 1.6.1.4 Driver]Az XP az adaptert BCM92045B3 ROM néven ismeri fel.
Előre is köszi a segítséget.
-
Laca 012
őstag
Vagy ha keresel "használható" pro verziót.. Amikor ezzel nyűglődtem találtam 3.0-ás Bluesoleilt is ami mellett "ott volt" a Licensz kód is...(A blusoleil nem a bluetooth modul tipusa, hanem a meghajtószoftveré..Tehát megy a 3.0-ás verzióval...)Mondjukittkeresd..
Arra nagyon ügyelj, hogy itt azért lehet vírusokat is összeszedni gazdago, úgyhogy csak óvatosan!!!!Azért ha már be van építve, akkor nem dugdosnék bele másikat....
Sok sikert! -
gaburka
csendes tag
Sziasztok!!
Van egy MSI L735X lapitopim.Van benne egy IVT Corporation BlueSoleil 2.0-ás bluetooth.Namármost a géphez adtak telepítőlemezt és rajta van egy bluetooth telepítő is de ez nem elég és leszedtem az msi oldalárol az ehhez a géphez tartozó BT drivert is.Ezt feltelepítve működik a BT de licencekeyt kéééér!!!!
Na itt van a problem mert a gép mellé sehol se találtam ilyen kulcsot.A BT-m működik de 5Mb adatforgalom után mindig szétkapcsol mintha egy demoverzió lenne.Rohadt dühítő mert a hardver működik a szoftver meg korlátolt és a boltban meg a neten sem találtam olyan infót hogy emmellé a gép mellé csak demo járna és a hivatalos oldalról letöltött szoftver mellé sem volt kiírva hogy demo.Felmentem a BlueSoleil oldalára is ott meg azt olvastam hogy vegyem meg a progit(pofátlanság mindenk-Bluesoleil,MSI,helyi forgalmazó-részéről).Kicsit átverve érzem magam mert direkt ezért vettem egy drága BT-s fülest ami ugye emiatt pár percenként mindg szétkapcsol.Ha valaki hallott már ilyen problémáról vagy tud nekem segíteni kérem tegye meg.
Előre is köszönöm!!!4
-
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok javasolni usb-s bluetooth adaptert, Pulsar 590A -hoz?
Amire szeretném használni:
Online játékSajnos nem, magyon vagyok képben a témát illetően...
Köszönöm a válaszokat! -
A_Papa
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Pulsar 590A-t! Nagyon tetszik,de egy gondom van vele.Hogyan lehet megoldani, hogy Skype-al is működjön?
Mert összeségében én amiatt vettem, h onlien játéknál jó az ha nincs vezeték..
De sajnos csak 1 csatlakozó van amit a hangfal bementébe dugtam be....
Így nem értem akkor, hogy a mikrofon minek van beépítve??? Hogyan tudom a mikrofonját használni?Segítsetek légyszives, picit el vagyok kenődve...
Köszönöm,
A Papa -
khron
tag
Kérdés:
Van egy logitech mx-620-as egerem.A vevője elveszett, ezt tudom valamivel pótolni?
Természetesen bluetooth vevő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One mobilszolgáltatások
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Parkside szerszám kibeszélő
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest