Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tlala

addikt

válasz tlala #414 üzenetére

Konkrétan ezt nem szabad megvenni (pedig szemre szép):

Ma kicseréltem egy ilyenre:

Ég és föld!
    Már kézbe véve is egész más minőség, 1000x jobb a drivere, minden azonnal csatlakozik, gyorsabb, stb.
    A leghatározottabban ajánlom.

• tlala

addikt

Megosztom a tapasztalatomat, nehogy más is belefusson.

Évek óta használok egy MSI Star Key 1.0 nevű usb-s bt adaptert - nagyon szuper, még mindig mindenhez sikerült csatlakoztatni, a legutolsó shareware is működik vele, stb.
    Samsung D900-asomhoz, ami bt 2-es, - meg az új PC-hez - gondoltam megveszem az "utódot", a Star Key 2-est, ami már bt v2-es rendszerű. Az MSI weboldalon látható is, hogy az új is ugyanúgy néz ki, szögletes fekete hasáb. A boltba eljutva viszont egy kék "tojást", egy ovális alakú cuccot tettek elém, hasonló dobozban.
    Hazaérve/telepítve azonnal tapasztaltam, hogy:

- már kézbe véve is 100x silányabb termék,
    - más chipset, nem is megy a letöltött hivatalos gyári driverrel!, csak a hozzá adott 2005-ös bluesoleil nevű bénasággal (aki feltette valaha is az eredeti MSI keretprogramot is, az tudja miről beszélek).
    - eszközök nem látják, távirányító funkció, stb. nem használható
    - amelyek látják is lassabban, nehézkesen kezelik

- letöltve az aktuális Bluesoleil drivert (amely már kísértetiesen hasonlít az MSI progira), megdöbbenve tapasztaltam, hogy ez az újabb verzió már fizetős, csak 5 MB forgalmat enged anélkül...

Szóval ha valaki ilyet lát, nehogy megvegye, szerintem valami olcsó gagyi, vagy talán nem is valódi MSI termék.

Új hozzászólás Aktív témák