Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bluetooth adaptert szeretnék venni notihoz, telefonnal való összekötés céljából. A befutók nekem most az ultra mini kivitelűek.
Ilyenből találtam kettőt:
Trust BT-2400p
Kensington Micro AdapterHa esetleg valaki tud még valami hasonló méretűt, nyugodtan jelezze.
A konkrét kérdésem pedig: a Trust-ról nem találtam túl sok technikai infót (tkp semmit), pedig érdekelne, hogy EDR-rel pl. fel van-e vértezve illetve, hogy milyen profilokat támogat és hány eszköz lóghat rajta egyszerre. Mert az oké, hogy 2.0, de EDR-el állítólag olyan 2,1mbps átviteli sebességet is el lehet érni és az már nem olyan gáz (elméletileg 3mbps-t írnak). A Kensington ezt tudja is, csak az kicsit húzós árú (~8k), míg a Trust kb. a feléből megvan. Tehát a Trust egyelőre inkább nyerő, de érdekelnének a paraméterei.
Illetve ha valakinek van sima, nem EDR-es, 2.0-ás adaptere, írja már meg ha van tapasztalat, hogy 2.0-s telóval milyen sebességet lehet elérni átvitelnél.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv,
Pistabaaa^MOD: hopp, közben találtam még egyet, ez is elég jónak tűnik és EDR szempontból is okés. Ha esetleg valakinek van tapasztalata akár ezzel akár a másik kettővel kapcsolatban, leírhatja! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Star Trek
- VR topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- darkFlash Shadow Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest