Hirdetés
- Pofonegyszerű beugrót kínál HBM4E-hez a Rambus
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Videós, mozgóképes topik
- Hobby elektronika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pistabaaa
aktív tag
Hali!
Bluetooth adaptert szeretnék venni notihoz, telefonnal való összekötés céljából. A befutók nekem most az ultra mini kivitelűek.
Ilyenből találtam kettőt:
Trust BT-2400p
Kensington Micro AdapterHa esetleg valaki tud még valami hasonló méretűt, nyugodtan jelezze.
A konkrét kérdésem pedig: a Trust-ról nem találtam túl sok technikai infót (tkp semmit), pedig érdekelne, hogy EDR-rel pl. fel van-e vértezve illetve, hogy milyen profilokat támogat és hány eszköz lóghat rajta egyszerre. Mert az oké, hogy 2.0, de EDR-el állítólag olyan 2,1mbps átviteli sebességet is el lehet érni és az már nem olyan gáz (elméletileg 3mbps-t írnak). A Kensington ezt tudja is, csak az kicsit húzós árú (~8k), míg a Trust kb. a feléből megvan. Tehát a Trust egyelőre inkább nyerő, de érdekelnének a paraméterei.
Illetve ha valakinek van sima, nem EDR-es, 2.0-ás adaptere, írja már meg ha van tapasztalat, hogy 2.0-s telóval milyen sebességet lehet elérni átvitelnél.
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv,
Pistabaaa^MOD: hopp, közben találtam még egyet, ez is elég jónak tűnik és EDR szempontból is okés. Ha esetleg valakinek van tapasztalata akár ezzel akár a másik kettővel kapcsolatban, leírhatja! Köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Formula-1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Eredeti játékok OFF topik
- Az eddigi legolcsóbb, 3D V-Cache-t használó CPU-ját hozta forgalomba az AMD
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Bloodborne (PS4)
- Óra topik
- Revolut
- További aktív témák...
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS49CG934SUXEN) 49" 240HZ DUAL QHD OLED GAMER ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS34C650TAUXEN) WQHD 100HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS34BG850SUXEN) QHD QD OLED GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4652, 91% Akksi
- Eladó AORUS 15 X5LF RTX 4060 (140W), i5-12500H 16 GB DDR5 15,6" QHD (2560 1440) 165Hz Garancia
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest