Hirdetés
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LG LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
-
PROHARDVER!
Blue Mobile
Aktív témák
-
xy.zsolt
őstag
válasz
#73820095 #8653 üzenetére
Nem kértem el azt a párszáz forintot...inkább az a gond, hogy alapból fel sem hívták a figyelmem rá. Naná, hogy 15év után ismét ehhez a hiéna szolgáltatóhoz jövök és akkor változtatnak saját vagy banki app-os töltésre. Kinek fájhatott, hogy kártyával online fizessünk regisztráció nélkül
.....megy a nyáj terelése az app-ba.
-
-
xy.zsolt
őstag
Nincs jobb alternatíva a T-mobile-nál? Keveset telefonálok és net sem kell
-
xy.zsolt
őstag
-
xy.zsolt
őstag
.
-
xy.zsolt
őstag
válasz
hajdouczy #8304 üzenetére
Sajnos csak most olvastam a problémádat....Nekem is hasonló gondom volt és úgy oldódott meg, hogy a lejárt, de nem törlődött mobilnet szolgáltatást törölnöd kell. Amíg ezt nem teszed meg addig nem lesz 10GB ajándék neted. Jó nagy faszság mert azt hinné az ember ha lejárt a feltöltés akkor törlik is a szolgáltatást, de nem.....csak felfüggesztik.
-
xy.zsolt
őstag
Na, felhívtam az ügyfélszolgálatot....azok küldtek valamilyen 4G alapkód csomagot a mobilomra....telepítettem és ki-be kapcsoltam a mobilt. Most legalább már H és H+ erősséget ír ki a mobilnethez nem Edge-et...de ezt betudom annak, hogy zárt, árnyékolt helyen vagyok. Eddig 4G lefedettségű helyeken is csak Edge volt
-
xy.zsolt
őstag
az van....be is van jelölve a beállításoknál, hogy 4G, 3G, 2G hálózatra, de most kiszedem és megnézem
-
xy.zsolt
őstag
Ez a Bluenetplusz net tényleg csak 3G-n "hasít"? Ha igen akkor ezt miért nem írják ki...pl oda ahova az árát
Aktív témák
- Hozzászólás előtt olvasd el a Téma Összefoglalót a topik elején!
- Tilos a függetlenítés!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest