Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
Dr. Akula #4238 üzenetére
125 TB-os lemez bizonyítja, hogy van még kraft az optikai tárolókban
Amúgy most mik az ajánlott (25GB) lemezek Pio 209 EBK íróhoz?
Most írom ki az utolsó lemezeim épp, amik jó pár éve állnak a hengerbe/fiókban.
itmedia.sk az ajánlott hely még mindig? -
-
Azt hittem Április 1. van de még a végén nagy újítás jön majd, ha megérjük
-
-
-
-
válasz
MaxxDamage #3877 üzenetére
Javítom magam: Tökéletes volt a lemez. Nem tudom mi találhatta a lemezt vagy az írót.
-
-
-
-
-
válasz
MaxxDamage #3809 üzenetére
-
-
-
Ma megyek átvenni az Omega lemezeket és haza értem kezdem is az írást. Gondolom 2x write speed megfelelő neki igaz?
-
-
válasz
MaxxDamage #3800 üzenetére
Ha PickPack Pontra rendeltem, kapok vajon értesítést hogy mehetek átvenni majd? (nem mostanában rendeltem így)
-
-
Gyorsan töröld, mert fórumban (saját cuccod) hirdetni/eladásra kínálni TILOS !
Szabályzat -
Igen, a BD-RE (50GB Verbatim) lemezeket én is eBay-ről vettem (anno) és nem bántam meg, viszont nem olcsók még most sem.
10-es packben [link] pl. egy hibás darabbal sem találkoztam , 50-es packben [link] viszont van dögivel...erre amúgy milyen garancia vonatkozik, adott boltnál?
2019-05-27.-i vásárlás volt ez az 50-es pack -
1x írnám (2x sebesség) és xy % -nál megakad.
Másodszorra írom ugyanazt és ugyanúgy (2x sebesség)
Aztán megírok pár lemezt és megint egy ilyenbe botlok... volt olyan is, hogy egymás után 2 lemezt is elkezdett/hibázott és harmadik jó lett gond nélkül 2x sebességgel (az 4x sebességgel is jó, ami lemez tutira jó... ezt már próbáltam)
50GB BD-RE lemezre/lemezekre is írtam már, az kb. elpusztíthatatlan (már annyiszor írtam rá)
-
-
Verba [link] fajtából elég sok a "hibás" lemez... ma is 3 db eddig.
-
Most már bármi lehet. Van teljes mentésem (SSD-ről) a frissen felhúzott / driverezett / szoftverezett rendszerről.
A vírusirtót meg kerülöm, a korábban említettek miatt. (Kaspersky, mikor az volt a Best Buy ilyen célra és elég volt akkor abból)Ez amit ajánlottál, 3MB (auto letöltötte)
Csak telepítem ahogy kell és minden OK lesz? -
-
Hivatalos oldalról, PH-n kereső/link/összefoglalóba ami benne van. Szóval ne oktass ki!
(#3617) SpongyaBob:
Mind1./első és 3.-ik "mirror" amit néztem/
Full gyalultam a laposon a gyári rendszert / mind3 SSD-t. Majd jövő héten otthon leszek és talán belefér az időmbe belakni, este fel is húztam a W10 Pro-t. -
De van, Windows Defender
Külön progit nem használok, mert sokszor azok több vírust hoznak, mint fordítva. Win Def. tökéletesen megfelel. ADWCleaner, HitmanPro, RogueKiller és legrosszabb esetben az Advanced System Care Pro meg szokta oldani a problémát. Kellett nekem az IMGBurn-el foglalkoznom...hát nem!17 trójait talált a Win Def. is Offline mód futtatva.
Chrome instant Opening és valami "insideinfo.pw" oldalt nyitna meg. /most nethez sem csatlakozom direkt) -
Hivatalos oldalról töltöttem le, megfelelően telepítettem (Antivirus program részt declineoltam) és tovább azután. Program fel sem települt, de azt írta ki, hogy minden OK és feltelepült. Most már mindennel próbálkozok, talál minden program sok veszélyt, törlöm és mégsem javul a helyzet. Most Win Defender Online fut...hátha!
-
-
-
-
válasz
tomaszka88 #3602 üzenetére
Szia!
Nem ez az első vásárlásom itt, és nem is az utolsó.
-
-
válasz
MaxxDamage #3598 üzenetére
És már hívtak is a boltból, hogy erősítsem meg a rendelésem és holnap, vagy h.után érkezik is hozzám. /korrekt/
-
-
-
Sziasztok,
Verba lemezek közül, melyek az ajánlottak a kínálatból? /ár/érték arányt nézve/ Bluray (BD) lemezek/keresőbe beírva "Verbatim 25GB" és van szép lista ott - eddig ebből rendelgettem (korábban ajánlottátok itt), de ha van jobb áron megbízható, akkor ne tartsátok magatokban.
50GB -os lemezek közül (-+R/RE) IT-nél mi az ajánlott/ajánlottak? (linket megköszönök!)
Van pár korábban (még eBay-ről rendelt) 50GB RE lemezem és nagyon jók/beváltak (sötét fajta a lemez réteg) -
-
-
-
-
Sziasztok,
INNEN melyik BD-RE lemez az ami ajánlott?
Innen választanék pár db-ot, mert egy rendeléshez még 3k-s értékben kellene rendelnem és ingyenes lenne a szállítás.MD
L -
"Sony ET2-002 MID"
Erről vélemény ? (100GB Triple Layer Sony lemez BD-RE 2x)
PIONEER BDR-209 (BDR-2209) amivel biztosan kompatibilis.Pio BDR-209EBK -val lenne használva nálam.L
-
-
válasz
MaxxDamage #1991 üzenetére
Másik lemeznél (ugyanaz mid, minden) a kiválasztható sebesség: 2x , 4x , 6x , 8x , 12x ,
/mint alap esetben a Pio írónál szokásos/ így 4x tudom is írni... (valami "bug" lehetett a csak 2x írási lehetőség vajon
)
L
-
-
Az minek köszönhető, hogy az eddig 4x írt lemezt (korábban így írtam ezt a fajtát) már csak 2x tudom írni ?
/a lemez 1-6x írható, de csak a 2x van a kiválasztható listában.../L
-
-
Ma megjött a csomag Japánból és semmi sem terhelte /Vám, egyéb/, és gondoltam, hogy CMC lemez lesz a (bontatlan) csomag tartalma
/adat kiírásra megfelelő.../ -24.-én volt leadva a rendelés-
(#1886) syler123: Ez volt a vétel. [link] (azért választottam, mert nem bontott, válogatott darab)
L
-
-
válasz
Daywalkerke #1768 üzenetére
Rendelés leadásától számítva 6.-ik napon vettem át (dobta be a postás a ládába)
/25.-én adtam le a rendelést (Csütörtök) , Pénteken (26.-a) adták fel és ma megkaptam/
/2-ik lemezt gond nélkül megírta -elötte töröltem-/
Japan -ból jött (AirMail) "Shizuoka"L
-
Köszönöm !
/látod, ez van és ilyen az élet... ezt a lemezt itt találtam a topikba linkelve és remek áron ment így lecsaptam rá.... "de minek" /Lehet eladom ezt a Pio RW -t azt elötte lementek minden lemezem külső HDD-re és megoldva !
/külön erre a célra veszek egy WD RED 2 vagy 3TB -ot - ez biztosan jó.../L
-
válasz
Pro Koryak #1760 üzenetére
Gondoltam, jó ha van, de ennyire sz*rt pff. (inkább maradok a jól megszokott Maxell -nél , mert azom van és semmi gond vele, csak épp nem 50GB -os hanem 25-s
) vettem eBay -en még 50db 25GB -os Verbát, hát remélem nem fogok benne nagyot csalódni...
L
-
válasz
-=RelakS=- #1757 üzenetére
Most, hogy mondod, igaza(d) van...
/a kis Pio nem igen tudja megírni... most megpróbálok egy teljes formázást, törlést../L
-
-
válasz
Pro Koryak #1739 üzenetére
Zene / Adat (és egyéb vegyes dologra tökéletes) meg jobb mint a Maxell /by, Verbatim/
Pana drága nekem... /anno RiDisc 8x DvD lemezeket írtam sok szár darabot és a mai napig jó és azokon sok a DvD Film lemez, példány/L
-
Amit eBay -en rendeltem lemezeket, itthol is vehettem volna... (kb. ugyanannyiért, ugyanazt.. -239ft/db , Verbatim 25GB BD-R 6x) és nem várok rá x hetet
(csak az 50GB -os Verbatim BD-RE ami drágább itthol)
L
-
-
Rendeltem ma egy ilyet: [link] /remélem minden rendbe lesz/
L
-
-
-
-
válasz
-=RelakS=- #1629 üzenetére
Pl. [link] (legjobb ár/érték arányú kell, mert nem akarok zsákbamacskát, mint a szép gyári tokos Maxell-el..)
gg72:
L
-
-
Jó lemezeket (link) megköszönnék privátba - megfelelő áron , eBay pl.
50GB -os ami érdekelne.Találtam 6.200 HUF -ér 10db Verbatim -ot "4x-es Burn" (nem tudom ez jó áron van-e vagy sem)
L
-
Nah most nézem, hogy ez a Maxell lemez RITEK-BR-00 s
/remélem nem lesz vele semmi gond/ 12min alatt 35% burn
L
-
-
-
Sziasztok,
Összefoglalót nézve a Verbatim BD lemezek az ajánlottak (jó tudni) , mert eddig (korábban) csak Maxell lemezeim vannak (idáig) - mind gond nélkül megírva (10/10 pl. OK) meg még van ebből [link] 10db amit majd meg is írok , meg van RW-m ami 1 és 2x írható max... az is Maxell
[link] /ezútán csak eBay -ről fogom rendelni a lemezeket, 10-20/db kiszerelésben "hengeres" és csak Verbatim/
L
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Tőzsde és gazdaság
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest