Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Gaming notebook topik
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nor-
tag
válasz
MaxxDamage #4253 üzenetére
Csak ha RAID5-be vagy RAID6-ba rakod, magaban ugye az 5 ev garit az ember a hajara kenheti, mivel nem adatbiztonsagot jelent hanem hogy kapsz masikat ha beszarik ...
-
cocka
veterán
válasz
MaxxDamage #4250 üzenetére
Kb. sehol sem olcsó. De szerintem még mindig a ... hogy fogalmazzak hogy polkorrekt legyen.. magyarlakta területekről érdemesebb leginkább rendelni, ha hol mi vámkezelési díjakat meg horror postaköltségeket akarsz megúszni.
Szerintem ezek az általában szlovák cégek egész korrektek.
-
cocka
veterán
válasz
MaxxDamage #4243 üzenetére
Nemcsak tőlük lehet rendelni. Máshol van még készlet. Hogy jelenleg náluk csak az 50 gigás vackok érhetők el, az inkább csak átmeneti állapot lehet.
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #4240 üzenetére
Eddig az első verziód nyert, mert az 195TB kapacitású "lesz".
De ahogy írtam már, kérdéses hogy ekkora adatmennyiséget milyen sebességgel lehet majd írni/olvasni.
-
cocka
veterán
válasz
MaxxDamage #4240 üzenetére
Jelenleg nincs egy darab olcsó cuccuk se.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
MaxxDamage #4235 üzenetére
Lehet újraindítani a dúvde pörkölők gyártását.
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #4235 üzenetére
Az a gond, hogy egy szó se esik az írás/olvasási sebességről. Arról nem is beszélve, hogy a leírás alapján 4-féle lézerre van szükség, ami biztosan megdrágítja a hardver árát. Gyanítom ebből nem nagyon lesz konzumer termék, de hogy a filmipar biztosan nem fogja támogatni az is tuti.
-
BB9000
senior tag
válasz
MaxxDamage #3902 üzenetére
Amire ebből megvásárolható termék lesz, addig eltelik kb 15 év. Ha egyáltalán lesz valaha ebből valami.
-
M107
addikt
válasz
MaxxDamage #3877 üzenetére
Lassan nekem is írnom kell egy lemezt csak nem tudom hogy most LHT-s verbára vagy
Omegára írjak nekem ilyen problémám még nem volt velük.
-
válasz
MaxxDamage #3877 üzenetére
Javítom magam: Tökéletes volt a lemez. Nem tudom mi találhatta a lemezt vagy az írót.
-
Beni2360
félisten
válasz
MaxxDamage #3809 üzenetére
Nekem is pont ez a felállás és idén teljesen megbolondult és csak 2x lehet írni annál feljebb ront minden lemezt 1% megállt az egész és csak pörög pörög.
-
válasz
MaxxDamage #3809 üzenetére
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #3804 üzenetére
Milyen író? Én egy Pioneer BDR-S08 íróval 4X írom gond nélkül.
-
spiky03
veterán
válasz
MaxxDamage #3804 üzenetére
Én annyin írom a lemezeket.
-
cujo69
tag
válasz
MaxxDamage #3801 üzenetére
Persze,e-mail,és ha adtál teló számot,sms is érkezik.
-
válasz
MaxxDamage #3800 üzenetére
Ha PickPack Pontra rendeltem, kapok vajon értesítést hogy mehetek átvenni majd? (nem mostanában rendeltem így)
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #3798 üzenetére
Mivel az Omega ugynezzel a MID-del jön, mint a Verba + szebb a nyomtatható felülete + olcsóbb is, jobb választás sztem.
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #3659 üzenetére
így már egyértelműen marad a Japán import még ha drágább is de legalább nem selejteket kapok
bánnom,hogy anno nem az 50Gb BD-RE lemezeket vettem meg oda kint,helyette az 25Gb újraírhatókat igaz több gurigával (kockában) -
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #3653 üzenetére
nem érdemesebb elsőre újra írhatóra írni? ezzel kizárható ha valahol fájl vagyis adathiba van.
ha erről meglettél győződve akkor igazad is lehet a lemezhibával kapcsolatban.
ha jól tudom külső íród van, ez nagyobb eséllyel rontja a lemez megírási sikerességét. -
Nor-
tag
válasz
MaxxDamage #3655 üzenetére
Ezt miből gondolod? az hogy "elrontotta az írást" nem lemezhiba még.
Ha látható nyoma van megírás előtt/után, akkor lehet beszélni lemez hibáról.
Látható az úgymint rendellenes elszineződés, írásnál foltokban vagy pöttyökben meggyengülő írás, stb.stb. -
gaben22
senior tag
válasz
MaxxDamage #3653 üzenetére
Sajnos sok minden más is lehet, HDD/SSD error, oprendszer hiba, kábel hiba, vírus... Ha USB-n keresztül írkálsz, akkor meg esetleg még az is... Ezeken ha még nem vagy túl, akkor variáld meg őket, hátha...
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #3622 üzenetére
Csak telepítem ahogy kell és minden OK lesz?
Igen. -
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #3620 üzenetére
Az általam linkelt Techspot oldalról még mindig letöltheted, de még mindig nem ártana egy vírusirtó. Nincs szándékomba kioktatni téged, ez csak jótanács.
-
M107
addikt
válasz
MaxxDamage #3618 üzenetére
Nekem ez kivan írva, még anno kiírtam "util" DVD RW-re azóta ha kell onnan veszem elő., mert már nem nagyon változik.
Részvétem remélem, minél hamarabb rendben lesz a géped. -
SpongyaBob
veterán
válasz
MaxxDamage #3613 üzenetére
Megnéztem a linkeket amik a hivatalos oldalon vannak és hát van egy (ami ugye átirányít) aminél az .exe mérete nem annyi mint a többi letölthető forrásnál.. [link] Itt konkrétan az utolsóra gondolok. Az tuti nem a 'hivatalos' exe. (vagy lehet mégis, már nem tudom)
Szerk.: Viszont megnéztem azt, ami nekem a gépen van, már sok sok éve töltöttem le és az teljesen rendben van, 3,3MB
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #3615 üzenetére
"Külön progit nem használok, mert sokszor azok több vírust hoznak, mint fordítva."
What?Mindezt úgy hogy tele lettél vírussal? Hát nem tudom, de lehet hogy nem az ImgBurn-el lesz a gond.
Basszod, miért az IMGBurnt okolod? Miért nem szedted le normális oldalról? Ott van amit linkeltem.
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #3613 üzenetére
Nincs vírusirtó a gépeden?
Az ESET azonnal jelez ha valami bibi van.
-
Joshi
titán
válasz
MaxxDamage #3611 üzenetére
Innen töltsd le és várd meg míg megjelenik a letöltés ablak.
-
rolland88
tag
válasz
MaxxDamage #3609 üzenetére
oké köszi
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #3601 üzenetére
Remélem te jobb hengert fogtál ki, mint én... Most bonttam fel egy új 50-est és katasztrófálisak az írási eredmények:
Eddig nagyjából elégedett voltam ezzel a lemezzel, de ez a henger most sajnos siralmas, ha így marad a többi is (az időközben megírt harmadik lemez is hasonló, mindegyik a henger különböző részeiből van) , kukázhatom az egészet...
-
M107
addikt
válasz
Sikeres használatot
-
tomaszka88
aktív tag
válasz
Szia!
Nem fogsz csalódni, kb.pár hónapja vásárolok én is ilyen lemezeket, nyomtathatósat, és simát is.
Meg vagyok nagyon elégedve velük.
-
M107
addikt
válasz
MaxxDamage #3599 üzenetére
Sikeres használatot .
-
válasz
MaxxDamage #3598 üzenetére
És már hívtak is a boltból, hogy erősítsem meg a rendelésem és holnap, vagy h.után érkezik is hozzám. /korrekt/
-
M107
addikt
válasz
MaxxDamage #3596 üzenetére
-
M107
addikt
válasz
MaxxDamage #3594 üzenetére
Panasonic van még mindig jó árban és minőségben 25 GB Japán 50 darab olyan 26000 Ft
Verba lemezeket az új 18-19-ben kijött változatokat nem ismerem .
Ismerős rendelt nem rég a fent említett lemezt van is neki még régebbről is, neki egy panasza nem volt még rá stabil jól írható és maradandó lemez.UI:
Nekem is "csak" egy lemez 1 kis része lett foltos kb 700 MB lett oda. (Panasonic BD-r 25GB 6X)
Több lemezem is van nekem is a legtöbbje 2012-13- ban lett írva ha ezt a kis hibát leszámítom akkor 99,80/100Verbatim csak DL RE 50 GB a mai napig használható 2012 és 2015-ben lettek vásárolva + LHT 25 GB -R ből van jó pár henger és pár ki is lett írva....
Azóta a is hibátlanok -
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #3250 üzenetére
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #3248 üzenetére
technikai PARAMÉTEREIK EZT ENGEDIK MEG.
Ingyen szállítás egyenesen Japánból és 5 pakkban 1 lemez kerülne 1250Ft-ba
-
jeni
félisten
válasz
MaxxDamage #3243 üzenetére
Verbatim
-
válasz
MaxxDamage #1991 üzenetére
Másik lemeznél (ugyanaz mid, minden) a kiválasztható sebesség: 2x , 4x , 6x , 8x , 12x ,
/mint alap esetben a Pio írónál szokásos/ így 4x tudom is írni... (valami "bug" lehetett a csak 2x írási lehetőség vajon
)
L
-
syler123
veterán
válasz
MaxxDamage #1887 üzenetére
Köszi, ennyiért van az ITmediánál is, valamelyik nap 200ft-ért adták darabját, és akkor nincs a vám kockázata.
-
zebranyul
csendes tag
válasz
MaxxDamage #1885 üzenetére
LTH vagy HTL lemez? Azért nem mertem ilyet rendelni, mert nem láttam rajta.
-
syler123
veterán
válasz
MaxxDamage #1885 üzenetére
Mennyire jött ki darabja? Érdekelne egy link az eladóra is, ha nem gond
-
fricc_
tag
válasz
MaxxDamage #1765 üzenetére
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MaxxDamage #1770 üzenetére
Hamamatsu-shi-ből jön
Shizuoka-ken olyasmi, mint Pest megye
És igen, ezeken a borítékokon nekem van némi olvasnivalóMID-ek:
RITEKBW1 (001)
TDKBLDWfa (000), ahogy volt is róla szó
SONYET2 (002), bár azt megmagyarázhatná valaki, hogy miért DL, ha Layers: 3. Majd kiderül, hogy a Pioneer író hogy boldogul vele, az adatait be tudja olvasni.
CMCMAGBA3 (000) -
Daywalkerke
aktív tag
válasz
MaxxDamage #1756 üzenetére
Rendelés leadásától számított mennyi nap múlva kaptad meg a csomagot?
-
Pro Koryak
addikt
válasz
MaxxDamage #1765 üzenetére
a hdd-vel annyi a gebasz, ha esetleg leesik v elromlik, oda az összes adat...bd-nél meg max az az 1 lemez ugrik.
jaja, hagyom is a verbát. kénytelen leszek beizzítani a japán rendelést én is.
még maradt kb30db pana bd-r. amíg lehetett kapni bespájzoltam, de hát fogynak sajnos... -
Pro Koryak
addikt
válasz
MaxxDamage #1761 üzenetére
vegyél that's vagy panasonic 25/50gb lemezt. azok biztosan jók lesznek és nem drágábbak mint a többi 'kaki' alapanyagú bd-r.
valaki:
no akkor a verba datalife bd-r jó minőségű?
ezt már érdemes megvenni? -
Pro Koryak
addikt
válasz
MaxxDamage #1759 üzenetére
egyáltalán miért újraírhatót vettél?
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MaxxDamage #1756 üzenetére
-
Pro Koryak
addikt
válasz
MaxxDamage #1738 üzenetére
vegyél panasonicot ami az egyik legjobb, sajnos nálunk nem lehet jelenleg kapni. remélem változik, mert én is kifogyóban vagyok v marad az ebay és társai.
a verba meg necces az lth / újabban htl rétegével.
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1720 üzenetére
Kíváncsi vagyok rá, szerintem CMC lesz, meg arra is, hogy fizetsz-e rá vámot.
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1650 üzenetére
És miért csak az eladó szerint? Ha használod a keresőt és beírod a három betűt, akkor itt is találsz rá elég bizonyítékot: [link]
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1648 üzenetére
Most mi is a kérdés? Mindkettő ugyanaz a lemez, csak az egyik 10db, a másik pedig 20.
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MaxxDamage #1631 üzenetére
VERBATIMd mides.
Nekem az LG BH10LS30 elrontotta, de állítólag ez a mid jóféle. -
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1628 üzenetére
Hogyan lenne már millió fajta Verbatim, That's vagy JVC 50GB meretben? Max. a kiszerelésben különböznek, az eladóknal meg azt kell megnezni, hogy sok pozitív ertekelesuk van-e. De én mindezt most írtam le utoljara...
-
-=RelakS=-
veterán
válasz
MaxxDamage #1628 üzenetére
Mi lenne, ha adnál linket, mint ahogy én tettem?
Ugyanazt a típust több eladó is árulhatja közel azonos áron. Bár nálam két eladóról kiderült, hogy ugyanaz a pacák postázza
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1625 üzenetére
De most őszintén... Te is előbb írsz, mint olvasol? A topic elmúlt szinte összes hsz-e csak erről szól.
És ott van még a téma-összefoglaló is. Ebay-ről 50GB méretben nyugodtan lehet venni JVC, Verbatim és That's lemezeket (Pana vagy Verbatim mid-esek lesznek), onnan, ahol éppen olcsóbb és attól, akinek több pozitív értékelése van.
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1619 üzenetére
Erre nem tudom hogyan tettél szert, de BD-lemezes topicban direkt írtuk, hogy ha lehet, akkor Maxell Ritek-et ne vegyünk!
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1573 üzenetére
Azt gondolom tudod, hogy csak adatrogzitesre lesz jó, asztali lejátszók nem ismerik fel, meg hát nincs is olyan film, ami több lenne 50GB-nal.
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1570 üzenetére
RW-bol ha lehet Panat vegyél, a Verbatim abból egyáltalán nem biztos, hogy Verbatim lesz... Amúgy miért veszel negyretegu lemezt, csak kivancsisagbol?
-
gg72
veterán
válasz
MaxxDamage #1568 üzenetére
Én úgy fogalmaznak, hogy 25GB méretben most nincs nagyon más alternatíva, mint a CMC-s Verbatim, de ha tudsz szerezni, akkor sokkal inkább Panasonic. 50GB méretben valóban elsőrangú választás a Verbatim.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politikai mémek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bevásárolná magát az Intel Foundry-ba a TSMC
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.