-
PROHARDVER!
BD lemezek ajánlási sorrendje (írásminőséget és tartósságot illetően az eddigi itteni és külföldi fórumok tapasztalatait összegezve) gyártók (MID) és márkák alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldner
tag
Sziasztok!
Mivel nemrég elszállt egy HDD-m, gondoltam kevésbé fontos dolgokat is archiválnék.
Nem árt ha van róla biztonsági másolat. (Min. 10 évre)Az íróm Pioneer BDR-209D (FW 1.20)
Arra gondoltam Japánból rendelnék valami kedvező áru 50-es (vagy más kiszerelésű) hengert. Valamivel olcsóbbat, mint a Panasonic.
Az Ebayen nézelődöm.
Ha bárki látott, vagy tud ajánlani egy kedvező árú minőségi hengert vagy akciót, kérem linkelje be nekem!Előre is köszönöm a segítséget.
(Keresgélek én is, de több szem többet lát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Hálózati / IP kamera
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- One mobilszolgáltatások
- Hamarosan szárba szökken a hardverpalánta
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Toshiba P300 3.5 2TB SATA3 (HDWD320UZSVA) új, 3 év gar
- Western Digital Purple 4TB HA520 - WD43PURZ - Új, bontatlan - Eladó!
- Új, bontatlan Kingston IRONKEY Vault Privacy 50 8GB 3.2 USB biztonsági pendrive - 1 hét próbagarival
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate BarraCuda 3.5 8TB 5400rpm 256MB SATA3 (ST8000DM004) új, original, recertified 3 év gar
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k SAS HDD, nettó 15747Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged