- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Házimozi belépő szinten
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wuff
csendes tag
-
Wuff
csendes tag
Sok eredeti DVD-m van, csak a jelenlegi DVD lejátszóm nem skálázza fel őket, ami eddig nem volt gond. Viszont nemrégen vettem egy LG LE 5500 32"-os, LED TV-t, így szép lassan szeretném újranézni a régi kedvenceket, főként emiatt merült fel a Blu-ray lejátszó vásárlás gondolata. Meg gondolom előbb utóbb az eredeti Blu-ray filmek árai is alakulnak, így nem akarok egy újabb DVD lejátszót venni. Az avi és mkv formátumok főként "felderítésre" szolgálnak...
Ha jól értelmezem amit írtál, akkor a TV-m miatt nem igazán tudnám kiaknázni a Panasonic lejátszó képességeit.
-
Wuff
csendes tag
Köszönöm a választ!
Ebben az esetben nem hangzik rosszul ez a WiFi-s dolog..
Kérdés azonban, hogy a PANASONIC DMP-BD65 esetleges plusz tudása ellensúlyozza-e azt, hogy alapból a WiFi nincs beépítve. Ha a Panasonic-ot választanám, akkor valószínűleg nem ruháznék be WiFi adapterre, viszont akkor venni kellene egy külső merevlemezt, ami nyilván több mindenre is használható, és a számítógépnek se kell esetleg "feleslegesen" mennie.
Igazából ami leírást láttam a két lejátszóról a Panasonic esetén jóval hosszabb a funkciók listája. (UniPhier® processzor; P4HD képpont szintű, nagypontosságú progresszív képfeldolgozás technológia; Beépített DD Plus,DD TrueHD,DTS HD dekóderek; 16 szintű mozgásérzékelés és képpont alapú mozgás-átalakítás; Deep Color; x.v.Color; 1080/24p kompatibilis; Progresszív pásztázás;Párbeszéd kiemelõ stb.) Lehet, hogy az LG is tudja ezek javát, de ott nem nagyon tértek ki rá. Az hogy ezekből melyik funkció mennyire hasznos, vagy sem nem igazán tudom..
A régi DVD-imet is szeretném hogy felskálázza a lejátszó, de ahogy néztem Blu-Ray lejátszók esetén ez alap dolog.
-
Wuff
csendes tag
Helló!
Blu-Ray lejátszó vásárlás előtt állok, találtam egy modellt ami alapból Wi-Fi-s ( LG BD570 ).
Viszont ami nem világos számomra az az, hogy ez arra is alkalmas hogy a Wi-Fi-s router segítségével a számítógépről filmet (folyamatosan) lejátsszon? Esetlegesen nagyobb 1080p -s filmeket is?Igazából a fent említett LG BD570 és egy PANASONIC DMP-BD65 amit elsőre kinéztem. Kb. ez az árkategória amiben gondolkodok.. Sajnos a leírásokban szereplő dolgok java része nem sokat mond számomra, időm meg nincs mindennek utána nézni, úgyhogy örömmel venném mások tanácsát, tippjeit is.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a topic kifejezetten a Blu-ray lemezek lejátszásához használt keszülékekkel foglalkozik.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Tőzsde és gazdaság
- Renault, Dacia topik
- Nyakunkon vannak a Microsoft új Surface mobilgépei
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Macska topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest