Hirdetés
- Notebook hibák
- Gaming notebook topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- OLED TV topic
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Frozenstar #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed a Milyen asztali gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t! topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot hanem , használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.Idézek az alapelvekből.
ha topikot nyitsz:
"kerüld a felesleges topicnyitást. Egyszeri problémának ne nyiss topikot, különösen, ha van gyűjtőtopikja. A kis topikok hamar elsüllyednek, ráadásul igen kicsi az esély, hogy a téma szakértői észreveszik. A nagy gyűjtőtopikokban viszont általában megtalálhatóak. Vannak tematikus topikjaink (pl. "Azonnali kérdések" (szinte minden témakörben), Motoros topik, Digitális fényképeim stb.) próbáld mondanivalód első körben azokban megosztani A felesleges topicokat a moderátorok / házigazdák zárni fogják!"Ezt zártam.
-
Frozenstar
csendes tag
válasz
Frozenstar #1 üzenetére
Senki sehol?
-
Frozenstar
csendes tag
Sziasztok,
2009 decemberében vettem egy 920-as 1366 i7-et, ami 3 évig boldogan szaladgált nálam 4.1Ghz-en, 1.47V feszültséggel.
Akkor be is fejeztem a témát, egyáltalán nem követtem, hogy melyik gyártótól mi jött ki azóta.
Sajnos úgy néz ki öregszik, az elmúlt fél évben elkezdett hibázgatni, úgyhogy visszavettem alap 2.67GHz órajelre.A kérdésem: maximum 100e körüli összegből tudnék-e váltani olyan új processzor+alaplap párosra, amit már érezni is lehet?
Nem gyenge a 920, de 2008-as technika..Néztem ezt az AMD FX8350-et, nyolcmagos négygigás gyárilag, 50e körül, ahhoz 30 max egy jó alaplap, és jó eséllyel 4.5GHz fölött elmegy. Jó lenne valami ilyesmi?
Aktív témák
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel I5 13400F, 14400F, 12400F OEM Tray
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD A8 7680 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest