- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
Frozenstar #1 üzenetére
Üdv!
A kérdésed a Milyen asztali gépet vegyek? - Olvasd el az első hsz-t! topicban tedd fel.
Legközelebb kérlek, ne nyiss új topicot hanem , használd a keresőt, mert szinte minden kérdésnek van topicja.Idézek az alapelvekből.
ha topikot nyitsz:
"kerüld a felesleges topicnyitást. Egyszeri problémának ne nyiss topikot, különösen, ha van gyűjtőtopikja. A kis topikok hamar elsüllyednek, ráadásul igen kicsi az esély, hogy a téma szakértői észreveszik. A nagy gyűjtőtopikokban viszont általában megtalálhatóak. Vannak tematikus topikjaink (pl. "Azonnali kérdések" (szinte minden témakörben), Motoros topik, Digitális fényképeim stb.) próbáld mondanivalód első körben azokban megosztani A felesleges topicokat a moderátorok / házigazdák zárni fogják!"Ezt zártam.
-
Frozenstar
csendes tag
válasz
Frozenstar #1 üzenetére
Senki sehol?
-
Frozenstar
csendes tag
Sziasztok,
2009 decemberében vettem egy 920-as 1366 i7-et, ami 3 évig boldogan szaladgált nálam 4.1Ghz-en, 1.47V feszültséggel.
Akkor be is fejeztem a témát, egyáltalán nem követtem, hogy melyik gyártótól mi jött ki azóta.
Sajnos úgy néz ki öregszik, az elmúlt fél évben elkezdett hibázgatni, úgyhogy visszavettem alap 2.67GHz órajelre.A kérdésem: maximum 100e körüli összegből tudnék-e váltani olyan új processzor+alaplap párosra, amit már érezni is lehet?
Nem gyenge a 920, de 2008-as technika..Néztem ezt az AMD FX8350-et, nyolcmagos négygigás gyárilag, 50e körül, ahhoz 30 max egy jó alaplap, és jó eséllyel 4.5GHz fölött elmegy. Jó lenne valami ilyesmi?
Aktív témák
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest