- Milyen videókártyát?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
- Riasztó topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@vee
őstag
Hát nemtudom milyen nehézségűre mentem, de valahol az elején sok volt a patkány. Mentem előre egy percet, egyből valami boss-ba akadtam, ki is csontozott (ui.: megtaláltam, Undead Giant).
Mentem vissza farmolni simán a pályákraViszont 3 boss megvan.
Witch of Hemwick második nekifutásra. Ez iszonyat könnyű volt. Nem tudtam hogy ott boss lesz, csak besétáltam a trerembe, aztán látom az élet sávot alul, na mondom fasza. De az a nagyobb sétálgató enemy nem is törődött velem, így én se figyeltem. Sajnos így hátulról be is abrakoltMásodik menetben sima ügy lett a dolog.
Utána mentem Vicar Amelia-hoz. Ez meglett elsőre, szerintem túltápoltam magam hozzájuk. 47-es szinten állítottam be, direkt fejlődtem Darkbeast Paarl-hoz, véletlen kötöttem ki itt is. Kicsit trükkös volt, mert töltögette visszafelé a saját hp-ját.
Na mondom ha ez is megvan, a villámcsontvázkutya már gyerekjáték. Első körben félig tudtam legyepűlni a hp-ját. Sajnos sarokba szorított.
Második nekiugrásra vettem molotov-ot, meg fire paper-t. Így már könnyebb lett, fél hp lekapása után szinte csak a földön hevert szétesve.
Most kapcsoltam ki a ps-t, sztem mára elég ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox Series X|S
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- Ps3 Slim játékokkal és tartozékokkal
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital + Vertical Stand Garancia: 1,5 év
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged