Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Franklin
addikt
Sziasztok,
Egyik ismerősömnek van egy blogja, (blog.hu-n) ahová neten talált képeket posztolt (nem személyeket ábrázoló képeket).
Kapott most egy felszólítást egy Copytrack nevű német cégtől, hogy jogtalanul használt egy képet és ezért fizetnie kell 210e Ft-nyi eurót, különben jogi útra terelik a dolgot.
Ez most valami átverés vagy ez tényleg így működik?
És ha igen, hogy fogják behajtani rajta? Mert a valódi nevét nem adta meg sehol.
-
tollhegy
tag
Sziasztok, lehet nem ide tartozik pontosan de van több blog is az interneten amiket imádok de sajnos már mind halott. Szeretném letölteni és kinyomtatni az ott lévő összes posztot hogy tudjam olvasgatni. Valaki tudna ebben segíteni? Egyet már megtaláltam régebben egy ZIP file ba tömörítve de a többit nem. Ezekeről lenne szó: tibor.blog.hu, penzertmindent.blog.hu, vendeghanyas.blog.hu, szleng.blog.hu, dezsomail.blog.hu, modoros.blog.hu Köszi annak aki segít!
-
AlyArkhon
őstag
válasz
neongorack
üzenetére
Ghost blogjáról tudsz nekem egy linket adni ?
-
ipgirl
tag
Úgy gondolom, hogy a blogok elsősorban az irójuknak fontosak, és nem az olvasónak készülnek. Persze, mivel nyilvános, mindenki olvashatja, de ha vélemények szültnek, tartsuk tiszteleben azt, hogy nem másoknak irták...nem egy kiadott regény, vagy cikk, amit kritikával illetnek.
Én személy szerint szeretem a kritikát, de talán nem mindenki van ezzel igy... -
wordin
csendes tag
[link]
Csak most leltem eme topikra, nagyon hasznosnak ítélem, aki érintett blog ügyben, akár ír, akár olvas, használja

Köszönööm, Imre. -
The DJ
addikt
Az örök kérdés, amit nem lehet megfejteni...talán ezzel akarják kifejezni a boldogságukat/örömüket/érzelmeiket, mindenesetre nekem nagyon nem jön be.
Néha 1-2 elfér, hogy nyomatékosítsam mit is akarok kifejezni, de soha nem raknék vele teli egy sort, ahogy olyan sokan teszik.
Ilyen blogokat nem is olvasok...
-
ladybug
őstag
Miért rakják oly' sokan a blogjukat tele smileykkal?

-
The DJ
addikt
Az egyik legszebb blog a PH-n szerintem az övé: [link]
Gyönyörűen fogalmaz
-
divot
veterán
Az egyik blogban kimondatlanul, de letolt a szerző, amiért azt írtam itt, hogy nem igazán vágom, mi szükség van az olyan blogokra, amelyek kb. ennyiben merülnek ki: Ma sem történt velem semmi.
Asszem nem értett meg igazán, én nem az akciódús életet hiányolom ezekből az irományokból, hanem a gondolatokat. A semmiről is lehet nagyon tartalmasan szólni: a három nővérrel sem történt az égvilágon semmi, mégis micsoda remekmű született a nagy nulláról. -
Gh0sT
addikt
Csak most vettem észre egy gyöngyszemet: [link]
Kimondottan tetszik... -
Nekem is van blogom, de nem a mobilarénán.
[link]
Jó sokat szövegelek.
-
MyKonzerv
senior tag
már nem aktuális
sry
Viktor: ment pü.
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Szerintem több sikerrel járnál ha a kérdésedet a Szoftverfejlesztés témakörben teszed fel mondjuk valami MySql topikban...
Ide a PH-s blogokról írnak véleményt az emberek
MOD: Ha már ittvagyok...
3 hét kórház után végre hazaértem és folytatom a blogomat is.
Hiányzott már a PH
[Szerkesztve] -
ronaldo
őstag
Letöltöttem a wordpress nevű blogprogit. Feltöltöttem az extra.hu-nál élő tárhelyemre. Úgy kezdődik az instrukció, hogy az installt a ..../wp-admin/install.php megtekintésével lehet kezdeni. én szépen beírom ezt a böngészőbe(a ... előtti rész is helytálló) de az extra 404-ez. a Mysql-t bekapcsoltam. Nem értem mit kéne még csinálnom. (az upload előtt a blogprogi configját is az extra.hu paramétereire állítottam.)
Ötlet?
Vagy mit hagytam ki?
fél-off: más félkomoly blogrendszer is érdekel. nem blogoló oldal, mert saját oldalamon, saját tárhelyemen szeretném véghezvinni. -
ActionMan
tag
Akármilyen egyszerűnek tűník én mégsem vágom ezt az 50 perces dolgot.
Legutóbb, amikor szerkesztettem egy hsz-em 5 percem volt összesen, pedig többször is szerkesztettem és azt hittem, hogy minden egyes alkalommal újraindul az 5 perc. Kicsit meglepett, amikor lejárt.
Na de hogy van ez a külön ablakos?
Asszem most kipróbálom.
mod: lejárt 10 perc is, lássuk müxik-e
[Szerkesztve] -
neotuning
csendes tag
Én elhanyagoltam utobbi időben, keveset fórumozok is.
De fogom írni. -
Gh0sT
addikt
válasz
neongorack
üzenetére
He? Nem vezetem már vagy fél éve! Ne nyaljá' baze!
UT-ban úgysem engedek... 
-
The DJ
addikt
Igen, ez valóban probléma...
Legalábbis én annak tekintem.
Új hozzászólás: ''Most nem is tudok mit írni ide, nem történt velem semmi'' vagy ''Hűű de rég írtam, most írok'' és ennyi...
Na de akkor minek írja be ezt?
Lehet, hogy hsz növelés vagy csak unatkozik az író, de ilyet olvasni valóban kicsit kiábrándító.
Mindig kell legyen valami tartalom, még ha az az ő életéhez kötődik is.
Nem születhet mindenki költői vénával, de aki ír az legalább értelmesen tenné...de sajnos ez koránt sincs így. -
ipgirl
tag
Ellenben ez egy nyitott fórum, ahol ugyan inkognitóban, de bárki megnyilvánulhat. Ha pedig ezt teszi, akkor készüljön fel arra, hogy véleményt nyivánítanak az írásairól.
ezzel nincs is probléma. csupán csak azt próbáltam mondani, hogy lehet hogy valaki számára semmitmondó, viszont önmagának /az írójának/ jelent valamit.
A vélemény pedig szerintem hasznos is , mert építő jellegű lehet.
Divot: Na igen....ez tényleg nem mond sokat számomra sem. Én is szeretem olvasni mások blogját, és nagyjából már kialakult, hogy kinek az írásait nézem rendszeresen, és kinek a blogjába nem nézek be azóta, hogy azt egyszer megtettem, és nem volt túl élvezetes olvasni.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
Na ja, de az ilyeneket: ''Ma nem történt semmi. Nem is tudok írni semmit.
'' - vajon miért örökíti meg a tulajdonosa?
Sok, kifejezetten élvezetes, érdekes írást találtam az itteni blogok között. Jópofa dolog tud lenni az ártatlan kukkolás, ha az ember belenézhet így mások életébe. De ehhez az is kell, hogy legyen a másiknak élete. -
Gh0sT
addikt
Néhány esetben igenis jogosnak érzem divot kritikáját. Ha csak magamnak szeretnék naplót vezetni, akkor veszek egy füzetecskét, és abba vésem a gondolataimat. Ellenben ez egy nyitott fórum, ahol ugyan inkognitóban, de bárki megnyilvánulhat. Ha pedig ezt teszi, akkor készüljön fel arra, hogy véleményt nyivánítanak az írásairól.
Másrészről viszont azt kell mondanom, hogy senkitől nem várható el, hogy 15-16 évesen írói vénájáról tegyen tanubizonyságot. Jó esetben a korral együtt jár az igényesség és a stílus kialakulása. -
The DJ
addikt
Pontosan!
Megerősítelek, hogy te látod jól
Mindenki mást és más stílusban ír.
Van sok olyan, aki napi rendszerességgel leírja a vele történt dolgokat, amiket átélt és tapasztalt, mondjuk utcán, esetleg azt, hogy most vacsizott egy jót
Vannak mélyebb tartalmú blogok, amik az úgymond nagy kérdésekre keresik a választ és vannak olyanok is, amikhez 1 évben egyszer szólnak hozzá, akkor is csak egy szmájlit vagy egy up-ot...
Mindenkinek mások a szokásai, lehet, hogy neki ez jelent emléket és egyáltalán nem semmitmondó.
De ha mondjuk én olvasom, hogy ''ma igazán jót aludtam'' akkor nekem valóban nem sokat jelent.
Mondom én ezt mint nagy blog olvasó és író
Amúgy többek közt a tiéd is olvasom
-
The DJ
addikt
Én is írok blogot már egy ideje...
Nagyon megszerettem, előtte sosem értettem mi benne a jó, de mostmár tudom.
Néha jó az ha kiírhatom magamból minden fájdalmamat vagy netán örömömet. (Nálam sajnos az előbbi van túlsúlyban...
)
Nem az számít, hogy ki olvassa vagy, hogy mi a véleménye.
Magamért írom és hogy később ha visszaolvasom emlékezhessek az akkori érzéseimre és gondolataimra, ezzel is nyomonkövetve, hogy mennyit változom...
Egyébként minden nap olvasom mindenki blogját
-
divot
veterán
Amióta elkezdtem írni a ''sajátomat'', azóta elolvasom másokét. Hihetetlen ez a felszínes, semmitmondó, üres, ráadásul írásképtelen generáció.

-
neongorack
senior tag
Én csak pár ember blogját olvasom igen aktívan:
-The DJ
-Gh0sT
-matth3w (haverom)
Meg pár blogot csak úgy átfutólag, vagyis nem minden bejegyzést csak, mikor, hogy:
-Sipi
-Azazello-
-Dominator
És persze, nagyon ritkán épp, hogy csak pár bejegyzést átfutok:
-twollah -
The DJ
addikt
Fel, hogy tudjátok, hogy ilyen is van

-
Soklig
csendes tag
Nemtom, ti hogy vagytok vele, de szerintem, ha egyszerüen megoldható át kellene állítani az időlimitet a a blogoknál, mert amikor átolvasom, amit irtam és végre kijavitanám, ha valamit elirtam, mert ez szinte törvényszerű, gyakran már nincs hozzá jogom.
Persze tudom, hogy erre megoldás lehet, hogy rövideket szólok hozzá, vagy még a post elküldése előtt átnézem. -
Andie
őstag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Nemértem min van kiakadva a nőd. Átfutottam a blogod, de semmi olyasmit nem irtál, ami vészes lenne. Nem tudjuk kiröl van szó, nem tudtuk meg a számát, méreteit, stb. Amiket leirtál megtörténtek, és valósak - gondolom. Az, hogy nekünk beszámoltál róla, nem több annál, mintha valaki látott volna titeket, vagy egy cimborádnak elmesélnéd a belsö gondolataidat. Sztem.
Azt meg, hogy nem tudsz vele lenni 24/7-ben (ahogy többször irtad) jobb, ha átgondolod. Egy nö nem kutya v. macska, amit néha megsétáltatsz, azt félrelököd. Elöször még megy, még vannak haverok, sörözés, gta, meg ilyesmi, de ha igazán szereted, és vele akarsz lenni, akkor válaszút elég kerülsz : vagy ő, vagy a többi dolog. Én őt választottam. És nemis olyan rossz ám a 24/7...
Más : már régóta fontolgatom a blogos dolgot. Mit gondoltok? Amolyan rejtőstyle, ahogyan Alán sztorijait is irtam... olvasnátok?
-
ActionMan
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
''A bölcsesség nem abban rejlik , hogy hogy pusztítasz el minden neked vétkezőt...''
Ez igaz, mert tudni is kell őket jó helyen elásni.
-
I_Am
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Hmmm... Tantra nagy általánosságban és néhány mondatban...

-
Bővebben: link
Kíváncsi leszek, mi sül ki belőle...
-
-
Sihto_
tag
válasz
MyKonzerv
üzenetére
Persze kielégítette, csak azért szólok, mert én is olvasgatom. Talán azért, mert iszonyú fényévekre vagyunk 1mástól, de még a környezetemben sem találok hasonló emberkét, úgyhogy nekem ez a világ ismeretlen, amiben leledzel. Amúgy meg nem szeretem olvasgatni az ilyen középiskolás körüli blogokat, de a tied kivétel.
Erről beszélek, hogy ne kelljen keresgélni: Bővebben: link
Jahh amúgy nem érdekel, hogy barátnőd 1szer beleolvas? Vagy mind1?
[Szerkesztve] -
MyKonzerv
senior tag
örvendek, hogy olvasgatják a blogomat, meg hogy néha röhögnek rajta(The DJ
)
mai is amikor Niquis-sel sefteltem, ő is említette, hogy olvasta
én nem magamnak írok, és szeretem látni, ahogy az olvasottság kúszik felfelé, de én pl. abszolut nem várok visszajelzést
bár néha kívácsi lennék, hogy ki az az elvetemült, aki képes olvasni folyamatosan a baromságaimat![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

ez remélem kielégítette a #224 kérdését, ha nem, Sihto_, szólj
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
De!
Szerintem lehet!
Hisz a topik címe is blogok és ide a visszajelzések kerülnek, akkor miért ne lehetne a személy írásaira is reagálni?
Szerintem ez az egész lényege.
Azért nyílt a blog, hogy bárki olvashassa és ha annak az illetőnek gondolata támad a szerzeményről, akkor hagy ossza meg a szerzővel és hagy beszélhessék meg ha akarják.
Szerintem nyugodtan írjunk ide ilyet, ha gond lesz úgy is szólni fognak, bár én ezt erősen kétlem. -
ipgirl
tag
''Én is fel akartam vetni régen ezt, hogy nyissunk egy visszajelző topikot, írtam is a blogomba erről
Így segíthetünk egymásnak, megbeszélhetjük gondjainkat, bajainkat és kifejezhetjük tetszésünket is a másik szerzeményeiről!''
Bennem néha megfordul, hogy írok egy emailt az illetőnek, aki olyat ír, amire esetleg reagálnék, de mindig meggondolom magam. Ide nem lehet reagálásokat írni? mármint konkrét illetőnek, konkrét bejegyzéséről? -
steve@prhw
őstag
Akor ide is, a teljesség igénye nélkül.
Nagyon tanulságos:
-guga
-Gh0sT
-Sipi
-I_Am
Többet is olvasok, de ezek ragadtak meg leginkább.
Érdekességek a hölgyek szemszögéből:
-tildy
-ipgirl
-Judyt
-Poppy
-pussy_cat
-Kiara
-estie
''Nem semmi'':
-shaft72
Twollah meg ugye külön kategória (és alap)
-
kypre
tag
akkor ide is..hogy meglegyen...
Shapft 72, színes napi moslék, na ez a srác, örült, és nagyon zseniális...olvasmányos, elgondolkodtató..és megnevettet!!!
Bogingrol`s blog az Ő világnézete, és kifejezés módja, áll hozzám a legközelebb.
-
QuarK
senior tag
Egy kérdés (illetve burkolt jobbra fel): Hogyan tudnék megszabadulni a blogomtól, illetve ha ez nem lehetséges, és esetleg arra vetemednék, hogy ismét nekifogjak, akkor szabad-e újabb totyikot nyitni (tekintettel az előző rám gyakorolt idegtépő hatására)?
-
The DJ
addikt
A másikat zárták, copyzom ide:
Én is fel akartam vetni régen ezt, hogy nyissunk egy visszajelző topikot, írtam is a blogomba erről
Így segíthetünk egymásnak, megbeszélhetjük gondjainkat, bajainkat és kifejezhetjük tetszésünket is a másik szerzeményeiről!
Nekem, akinek a blogja (teljesség igénye nélkül) tetszik/tetszett:
I_Am
Gh0st
Pussy_cat
MyKonzerv (mert tetszik a stílusa, néha akkorákat röhögök a beszólásain
)
Rengeteg emberé van még, őket később sorolom, csak hirtelen ezek ugrottak be.
Amúgy én naponta olvasgatom mindneki blogját
-
Sihto_
tag
Konzerv ezt irtad: szvsz ezt nem kéne feszegetni,
Mit értesz alatta? -
ipgirl
tag
én nagyon szeretem olvasni a Te blogodat. irigylem azokat, akiket jó fogalmazóképességgel áldott meg az ég

de szeretem olvasni még:
Sick boy és Tildy blogját is.
egyébként szerintem jó dolog blogot írni, mert
- ha nem tudod elmondani valakinek, hogy mi bánt, vagy fogalalkoztat, akkor ez is könnyít egy picit a helyzeten
- ha leírod, jobban átláthatod a dolgokat
- visszatekinthetsz, mi történt mondjuk egy hónapja
- ha más blogját olvasod, valamilyen kép kialakul benned, az adott személyről
- tanulhatsz mások blogjából
és nem utolsósorban a jól megszerkesztett blog szórakoztató is. -
Sátán44
addikt
Sztem az enyém,nőkre specializásódott
Nem gondoltam volna hogy a nyaram ilyen izgalmasra sikeredik 
-
-
Gh0sT
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A tiedet is olvasom, csak ''túl'' vidám...

Látom, stílusosan idézőjelbe tetted az ember szót... Hát igen... nekem is ez volt az első gondolatom...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
I_Am
veterán
Szűkszavúságom oka, hogy ha bővebben kifejteném az már az olvashatóság rovására menne. Inkább kicsit viccesen, néhol komolyan próbálok meg foglalkozni azokkal a kérdésekkel amik eszembe jutnak.
Most pl a verseimet publikálom majd szépen sorban, mert nem jut más az eszembe. Pontosabban ami eszembe jut azt igy fejezem ki. -
Sajnos vannak ilyen ''emberek''...
Felüdülésképp' olvassátok Viktor0610 szappanoperáját: Bővebben: link ...
-
Gh0sT
addikt
Már linkeltem máshova is, de ez megér egy pillantást:

Bővebben: link -
Gh0sT
addikt
Nah, találtam egy blogot, amit érdemes lehet majd olvasgatni. Az elkövető I_Am és igen jó témákat boncolgat. Kár, hogy nem fejti ki jobban a véleményét és a feltett kérdések megválaszolása olyan szűkszavú. Remélem később azért majd belejön...

-
neotuning
csendes tag
éneke m is van blog
olvassátok neotuning welapját 
-
Ra3
őstag
Guga blogján van horvátországi utleirás, nagyon kiru, cocogány rulla.
-
neongorack
senior tag
Én is nem olyan rég nyitottam a blogom....nemtom, hogy kinek mi a véleménye róla...Habár ahogy olvasgatom van itt egypár eseménnyekkel teli jó kis blog......
Majd a blogírásba is belejövök idővel
-
neotuning
csendes tag
nemsikerült
kár hogí nem lehet szerkeszteni -
neotuning
csendes tag
Iten vana z én blogom is

[L]Bővebben Link:[/L] -
twollah
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
A nyomdaszt kihagytad.
Amugy a segedmunkasokat is eleg sokat keresnek az EUban.
A geposszerakasrol meg annyit, hogy rokonoknak, baratnak, ismerosnek sem teszek szivesseget.
Szepen elmennek a boltba, es ott elintezik a dolgokat.
Mondhatnak akar milyen szoros szivunek engem nem erdekel, az okos ember a mas karan a hulye a sajatjan tanul.
En mar lattan eleg peldat... -
parandroid
félisten
Asztalos, ács, lakatos, fodrász, manikűrös, kőműves vagy kutyatréner mindig keresett szakmák lesznek. Én inkább úgy mondanám, hogy a szolgáltatási iparé a jövő. Esetleg ha valami rendszerfelügyeletet vagy rendszerkarbantartást vállalna, abból is meg lehet lassan élni - kint. Ott már egyre többen jönnek rá, hogy nem értenek hozzá, és nem éri meg a ráfordított időt. Csak nálunk divat, hogy valamelyik rokonnal összerakatjuk a gépet, fizetni nem fizetünk, de reklamációval és support-ért bármikor lehet menni...

p -
twollah
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Mire kitanulja mar mas lesz a trendi.
Legyen programozo, stb.
A szamitogepe a jovo. -
parandroid
félisten
Diplomával? Az kevés lesz. Nálunk még a raktárosoknak is kettő van...

Amúgy Esm, nyelvet kell tanulni meg egy jó szakmát, aztán húzni ki az EU-ba. A hentes pl ált. hiányszakma. Párezer eurót zsebretehetsz havonta a disznószeletelésért... Nem lenne családom, én is elmennék Dániába hentesnek...
p -
Esmein
nagyúr
válasz
parandroid
üzenetére
Most már odafigyelek, pörög a világ hogy otthagytam az egyetemet, történnek a dolgok, van mit olvasni

Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tényleg nagyon szépen fogalmaz ...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
UT-ban úgysem engedek... 
(Még Twollah nonkommunikatív linkeléseit is megnézem időnként.

'' - vajon miért örökíti meg a tulajdonosa?