-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutga
félisten
válasz
liquidgold #1415 üzenetére
Akksi ki, fel perc utan ujra be.
-
kutga
félisten
válasz
turbulencia8 #1396 üzenetére
3G nem elég?
-
kutga
félisten
válasz
BigBlackDog #1386 üzenetére
Kár. A Llamát csak amiatt tartottam volna meg.
-
kutga
félisten
válasz
BigBlackDog #1384 üzenetére
De már rátoltad a 10.3-at nem?
Google playt innen.
-
kutga
félisten
válasz
BigBlackDog #1380 üzenetére
Nagyon erdekes. Epp most probaltam ki. Minden mukodott. Google keretrendszer fent van?
-
kutga
félisten
válasz
BigBlackDog #1376 üzenetére
Llama mondjuk. Siman felmegy Q5re.
-
kutga
félisten
válasz
BigBlackDog #1368 üzenetére
Viszont reggel, ha látom, hogy villog, akkor már rosszul indul a napom.
Na és kell ez neked?
-
kutga
félisten
válasz
BigBlackDog #1363 üzenetére
Nem elég a 20 perc?
Úgyis ránézel a képernyőre.
-
kutga
félisten
válasz
berek21 #1360 üzenetére
Skype és BBM elérhető mindkét platformra. Én azért ehhez külföldön is keresnék wifit, nehogy elszálljanak a költségeid, bár nem tudom milyen csomagban vagy.
Adatforgalom számlálóból többféle létezik az alkalmazásboltban, sajnos én nem használok ilyet, nem tudom hogy működnek. Mivel már droidos alkalmazásokat is lehet telepíteni BB-re, megpróbálhatod rámókolni a watchdogot.
-
kutga
félisten
válasz
gyurobenjami #1349 üzenetére
Kipróbáltam úgy is, hogy manuálisan letöltöttem az apk fájt a Playből, és kézzel telepítettem, de semmi.
Inkább élek nélküle.
Amúgy sem nagyon szeretem a mobilos megoldásokat.
-
kutga
félisten
válasz
gyurobenjami #1345 üzenetére
Nálam dettó. Droidos, fekete háttér előtt a logónál megáll.
-
kutga
félisten
Hölgyek!Urak!
Sygic program telepítéséhez szeretnék kis segítséget kérni. Még droidra vásároltam egy teljes Európa licenszt, és úgy tudom droid programokat lehet már telepíteni BB-re is.
A Google Playből letöltöttem az apk-t az 1. hsz-ben található link segítségével, az apk fájl fel is települ, de amikor megnyitnám a programot, hibaüzenet fogad, hogy a Google Playből szükséges erőforrások letöltése nem lehetséges (gondolom valami beállítás, és a navigációs hang).
Próbáltam már úgy, hogy az SD kártyára teszem az apk fájlt, illetve úgy is, hogy a telefon misc\android mappájába, a helyzet változatlan.
Valami ötlet?
Q5 készülék, a BB Link szerint a legfrissebb szoftverrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest