Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
válasz
SoulReaver #399 üzenetére
Másikra gondolok, chapter 5 secret pálya.
Tűzes ugrabugrálós -
Bencus88
nagyúr
Na chapter 6
Egy bosst bent hagytam, de készül már a gear hozzá. Secret pályán a főboss. Kemény -
Végeztem én is. Kicsit sajnálom is hogy vége lett.Mondjuk elég sok órát raktam bele a keresgélés miatt. 😁 Bátran ajánlom ezt a játékot, szerintem nagyon jó lett. Esek neki a Rise of the Roninnak
remélem az is tetszeni fog. További jó játékot nektek☺️
-
S e t h
nagyúr
Nem nagyon vagyok képben a gourdok fejlesztésében, a kettő közül melyiket javasolt fejleszteni a majomnál, ha már van rá lehetőség?
-
S e t h
nagyúr
Viszont a venom daoist nagyon meglepett. Itt konkrétan arra kellett ügyelni, hogy nehogy korán meghaljon mielőtt levered a hátán lévő karjait.
Vagy csak a hátát szabadott ütni, vagy vissza kellett váltani gyengébb fegyverre különben buktuk az armguardot a következő végigjátszásig, kivéve save visszatöltése. -
CptAdamica
veterán
válasz
SoulReaver #374 üzenetére
Úgy olvastam, hogy 2 DLC készül és az első már jövő év január végén megérkezhet, ezen kívül pedig trilógia lehet a game.
-
Mephike
őstag
válasz
Bencus88 #385 üzenetére
A kovács egy egyszerű, de hatásos transform. Főleg a gyors és sokat ütő lények ellen ér sokat. Bealakulsz, blokkolod a támadásokat, amikor feltöltött a kardja meg ütsz vele egy iszonyút. Könnyű használni, és úgymond megpihenhetsz vele a csata közben, mert amíg blokkol sok dolgod nem lesz vele.
-
Mephike
őstag
válasz
Bencus88 #381 üzenetére
Igen, ez az. A pontot úgy gyűjtöd vele, hogy kis ütés közben megnyomod a nagyütést, amikor az ellenfél támadni akar téged. Akkor azt a támadást elhárítja, és kapsz egy pöttyöt. (Ekkor meg is jelenik egy villám effekt, ez a videóban is látható.)
Ha meg tudod tanulni a használatát, akkor ez lesz a legerősebb transform, érdemes a villámsebzést kimaxolni rá a transform ágon.
De jó a kovács is, ha ez nem megy, és azt faék egyszerű használni. -
Bencus88
nagyúr
válasz
toxicjew #376 üzenetére
Max az egyik az, mert Nekem az egyik a főboss volt. A másikkal meg viszonylag hamar találkoztam amint kiértem a barlangból. yellow loong
Seth: Igen az az egyik
Ha beindul elkezd kalapálni alig lehet kitérni előle
Reménykedtem lesz még út erre-arra hogy fejlődjek és később keljen megölni őket, de a secret map sokat segÍtett. Meg ugye az az item amit kapsz majd a főbosshoz. -
Bencus88
nagyúr
Igen Nekem is az egyik kedvenc volt. Imádom ezt a témakört, meg a havas részeket. Talán a 4 tetszett eddig a legjobban. Illetve a pálya sem annyira bonyolult. De a főboss meg egy másik elég izmosra sikeredett, majd ha oda érsz mesélj
SoulReaver: Nem mostanában lesz hír róla. Én arra tippelnék hogy jovőre kapunk majd infot
-
SoulReaver
veterán
A DLC-k ben vajon mi lesz a sztori?
Lehet már tudni valami morzsát?
-
Bencus88
nagyúr
Na végre Chapter 5.
Azt hittem letörlöm a játékot 2 boss kifogott rajtam, de meglettek szerencsére -
válasz
CptAdamica #370 üzenetére
Értem, köszönöm szépen
-
válasz
CptAdamica #368 üzenetére
Én is neki esetleg a platinának, de nem tudom
sikerül e? Majd kiderül. Már ng+ indítottam.kell az egyik bosstól valami , mert nem a lábait vágtam le elsőnek, a ruhákból is hiányzik nekem, de alig bírom beazonosítani. Mivel sok ruhát fejlesztettem és változott a kinézete. Magyarosítást használok, így még a nevét se tudom nézni Na de majd lesz valahogy. Igazából az lenne a kérdésem hogy én elsőre a titkos és ugymond jó végigjátszást csináltam, vagyis minden boss meglett. Most a második körben mit kell kihagyni hogy a a másik befejezést kapjam meg? Köszönöm
-
CptAdamica
veterán
Végre csak összejött a platina, az első platinám valaha, igaz 3 run kellett hozzá, de a 3. már elég erősen speedrun volt.
Jó volt azért látni az összes verziót, voltak egész jópofa dolgok is, amik kimaradtak elsőre, például a kis kukac nevelgetése, vagy a top takes bottom, bottom takes top, hogy beleáll a sziklába és utólag kellett visszamenni érte. De azt is jó volt megnézni, ha mindent összeszedek a chapter alatt, akkor hogyan változnak a boss harcok, például a tű segít a chapter 4 final boss alatt, vagy a tornádó segít a chapter 6 1. boss harcában, kicsit még jobban tetszett. A The Duskveil boss pedig nálam másodjára is nagyot ment, elképesztően jól nézett ki, igaz sajnos nem volt túl nehéz.
#367 S e t h
Az adott runban csak 1x kapsz curios bővítést és az 1. győzelemkor pedig egy transformot, szerintem csak azért marad, hogy próbálgathasd a builded. -
S e t h
nagyúr
Yin tigernél úgy éreztem magam, mint Son Goku amikor felébredt benne az ultra ösztön, azok a végtelen kombók amikkel jött az a nyavajás kovács...
Viszont azt nem értem, hogy miért él még mindig a kihívás opció.
Ha többször legyőzöm kapok más jutalmat is? -
Mephike
őstag
Amikor updateled írja, hogy mi fog változni. Jellemzően a Qi cost csökken, sebzés növekedik.
De pl. nekem a kedvencem a játék vége felé megszerezhető Top Takes Bottom, Bottom Takes Top volt. Ami 1-szer támad alacsony szinten, ha kimaxolod, akkor háromszor is támad gyors egymásutánban. -
S e t h
nagyúr
A harmadik chapter végén járok és feltűnt, hogy még egyik spiritemet sem fejlesztettem, pedig már rengeteg matim van hozzá.
Mi is fejlődik pontosan egy spiriten ha elkezdem "upgradelni"? -
Mephike
őstag
válasz
CptAdamica #361 üzenetére
A sapka és a carp buff csak a leölt lényektől származó dropot növeli.
Ebből szedni kell még, aztán egyszer csak beadja. Ha nagyon nem jön, akkor érdemes a Youtube-on farmkört keresni minden ilyen gyümölcsre. -
CptAdamica
veterán
Ebből mennyit kell gyűjteni, hogy megadja a celestial pear seed-et? Jaj, lehet leesett, a körtefa fogja dobni és erre kell a sapi és a golden carp buff?
-
toxicjew
addikt
Végre valahára befejeztem a 3. fejezetet, hát azt hittem sosem lesz vége
A videó különösen tetszett a végén, nagyon tanulságos
Variálni fogok a buildemen, mert kicsit már unalmas, új fegyot és cuccokat is kéne már craftolni.
-
Mephike
őstag
Véletlenszerű drop csak növényszedésből és pár mezei ellenfélből, amiből több is van a játékban.
Egy olyan van, amire Te gondolsz, hogy a 4 karját le kell vágni, ehhez elég ütni a hátát. Csata közben bőven lesz időd számlálni, hogy hány keze maradt még. Ha túl sokat sebeztél rajta és úgy véled, hogy nem lesz meg a 4 karja, akkor hagyod, hogy megöljön és újrázod a dolgot.
Amúgy ez több souls játékban létező mechanika, hogy pl. le kell vágni a farkát a sárkánynak, stb.
Nem nehéz ez az acsi, ha tudod mit kell csinálni, úgy nehéz ha erre magadtól kellene rájönni. -
Most hogy kicsit jobban utána nézek véletlenszerű droppok vannak? Ez így hülyeség szerintem. Pl van egy boss akit nem mindegy hogy ölök meg hogy adjon egy páncélt. És honnan tudjam hogy megkapom ? Úgy értem harc közben már mutatja a játék? Vagy a végén mikor meghalt a boss? Akkor mennyi végig játszás lesz
van pár platinám de még egyre se emlékszem ahol véletlenszerűen adott cuccok kellettek volna. Mert pl ha harc közben látom hogy megkaptam az ok, mert max akkor nem ölöm meg addig. És ez csak egy dolog. Valszeg elkell engedjem én ezt a platina dolgot. 🤷♂️
-
duronx
senior tag
Ez a Mei hegyen csücsülő koton szökevény kiakasztó
Valami tipp mit vigyek ellene?
-
Mephike
őstag
Ebből még több is megoldható újrázás előtt. Ha jól emlékszem, akkor az alábbi dolgokhoz kell fixen a két újrajátszás (acsineveket nem tudok fejből írni):
Spiritek gyűjtése (egyik végigjátszásban a patkányoknál apát majd a fiát ölöd meg, a következőben fordítva).
Armor/weapon: Nem tudsz annyi The Bull King's Iron Horn-t szerezni, hogy egy körben mindkét dolog meglegyen.
Medicine: Egyik csak Ng+ alatt vehető meg.
Több most nem jut eszembe. De kétlem, hogy elsőre mindent meg fogsz találni, illetve muszáj les valami acsis oldalt nézned ha nem akarsz valamit kihagyni. -
Mephike
őstag
válasz
CptAdamica #349 üzenetére
Ez kell majd minden olyan tárgy farmoláshoz, ami ellenfélből eshet. Ugyanis ha ezt hordod, akkor nagyobb eséllyel dobhatják a lények a náluk lévő cuccokat. (armor, curio)
-
CptAdamica
veterán
Most úgy csinálom, hogy videókat nézek minden chapternél, hogy minden meglegyen, láttam, hogy kimaradt az összes armor achievement is, de fene gondolná, hogy egy kesztyűt így kell megszerezni...
Mindegy amúgy, megcsinálok mindent, aztán max én is nekivágok még egyszer már célirányosan csak azért.
Legalább ez meglett végre:
Ez mire is lesz még jó nekem?
-
Mephike
őstag
válasz
CptAdamica #347 üzenetére
Első végigjátszás után végig kell nézni mi maradt. Megcsinálni amit lehet, utána lehet nyomni az új végigjátszásra, ahol már csak a hiányzó dolgokra kell összpontosítani. De feleségemnek is harmadik végigjátszás felénél lett meg minden, mert a
ő is benézte.Venom Daoist-et -
Mephike
őstag
Tegnap kezdtem el nézegetni a chapter 3-at, ott még csak vmi kilenc lámpás leverését olvastam, majd olvasgatom hozzá a többit.
Ez a börtön lesz. Ott van egy olyan mechanika, hogy pár percenként kb 2 perc időtartamra mindenki megvadul (Te is), vörös lesz mindenki szeme. Ekkor többet is sebeztek, de a Hp-d is szép lassan lemegy kb. 50%-ra. Amikor ez az őrület tart, akkor megjelennek a folyósokon valami hosszú nyakú lámpásokat cipelő lények. Addig kell bolyongani, amíg mindet le nem ölöd, ekkor kapsz egy curio-t. Fontos tudni, hogy ha idő előtt megölöd a főbosst, akkor nem lesz többet ilyen megvadulási idő, ergo bukod a coruo-t és csak a köv. végigjátszáskor tudod megszerezni. De vhol már találkoztam olyannal is, hogy egy bossnak, talán póknak a seggét kell csapkodni, hogy leszakadjon a lába és úgy fog droppolni vmi pluszt, talán armort.
Ez szintén olyan dolog, hogy ha elhalasztod, vagy nem elég lábat vágsz le, akkor bukod az adott végigjátszásban a megszerzés lehetőségét. Amúgy a Venom Daoist-t kell hozzá úgy megölni, hogy 4 lábát levágod a cucc pedig amit adni fog egy kesztyű lesz a Venomous Armguard. Érdemes Immobilize-t használni, majd csak a hátát csépelni, majd várni míg visszatölt a spell és újból Immobilize és ütés hátulról. -
S e t h
nagyúr
Köszi a javaslatokat!
Egyelőre még nem adtam fel, hogy esetleg fullozzam, ami nem kis szó, de nagyon elkapott, kb mint tegnap Black Loong.Tudom hogy kell két végigjátszás, egyelőre azt próbálom minimalizálni, hogy a másodikra több dolog legyen elhagyva.
Azért is boncolgattam korábban az első és második chapter esetében, hogy a wandering wight és a rat king vonatkozásában vannak sorrendiségek.
Tegnap kezdtem el nézegetni a chapter 3-at, ott még csak vmi kilenc lámpás leverését olvastam, majd olvasgatom hozzá a többit.De vhol már találkoztam olyannal is, hogy egy bossnak, talán póknak a seggét kell csapkodni, hogy leszakadjon a lába és úgy fog droppolni vmi pluszt, talán armort.
Elképeszt ez a játék, kb ezt vártam a wo long fallen dynastytól, erre a kínaiak csinálták meg. -
Mephike
őstag
Pár tipp az acsik kimaxoláshoz:
1. Kell a kettő végigjátszás, mert a Bull's armor/weapon összetevőjéből nem kapsz eleget egy végigjátszásból. 2. Kell minden fegyver és armor. Ebből a fegyverek lecraftolhatóak, viszont armorból van pár darab, amit ellenfélből kell kiütni, és nagyon ritkán esik. Ezeket érdemes a legvégére hagyni: a. Elsőnek a Skull of Turtle Treasure-t farmold ki. Neten keress rá, ez a maszk majd a drop esélyét növeli majd a leölt ellenfelektől. Ez ugye növeli majd a drop esélyét, hamarabb végzel a farmolással. b. Két végigjátszás után már kétszer leverted a tigris kovácsot, lesz +2 helyed. Azokba tedd be a 2db Golden Carp-ot amid van. (Yellow Loong legyőzése után jön fixen). Ez is a drop rate-t növeli. 3. A növényeket is farmolni kell, mert van pár, ami dob majd soak-ot. Érdemes a neten farm köröket nézni rájuk, mert magadtól keresgélni eléggé sokáig tarthat. Lesz pár cucc, ami nehezen fog esni, kitartást hozzá. -
Bencus88
nagyúr
Na érdemes volt vissza néznem chapter 3ba mielött a 4be komolyabban bele kezdek. Találtam sok érdekességet, meg 2 bosst még. Majdnem teljesen tiszta már így. Egyelőre nagyon tetszik a chapter 4 várom a folytatást. Jah amúgy elhagytam egy csomó upgradet, így azért jóval könyebben haladok
-
Mephike
őstag
válasz
CptAdamica #332 üzenetére
Kell az összes armor feloldáshoz a minimum két végigjátszás, mert a
armor/weapon összetevőjéből nem kapsz eleget egy végigjátszásból.Bull's -
Sziasztok! Szeretnék platinát.Az lenne a kérdésem azok közül ami nekem kimaradt, van amit megtudok csinálni még most?Tudom hogy ng+ elkezdve, pár trófea meglesz azonnal,csak gondoltam ha van amit még megtudok csinálni most,akkor megtenném amíg megvannak a mentési pontok.Köszönöm szépen.
-
duronx
senior tag
5. rész lement majd
Valamit elrontottam vagy mit kell itt csinálni? Köszivisszamentem a végső harc helyszínére és ott áll a róka lány, de semmit nem lehet csinálni vele. -
duronx
senior tag
Összesen hány db bull king horn lehet összegyűjteni? Nem tudom a teljes szettet legyártani
Csak a fegyvere, fejesre, mellvértre volt elég az alapanyag.
-
toxicjew
addikt
Én még mindig a 3. fejezetben vagyok, hát mekkora ezns terület?
Jó már biztosan a végén járok, de akkor is. Na Mind1, én nem sietek sehova amúgy.
-
Végére értem a játéknak én is
vegyes érzéseim vannak vele. Az utolsó fejezet előtt nem volt mibe belekötni nekem. Viszont az utolsó mappra szerintem elfogytak a fejlesztők, vagy nagyon kiakarták már adni
Ettől függetlenül ez egy jó játék. Megérte az árát, és az időt mindenképp. 3 boss akasztott meg a játék során meg a final boss
Minden esetre meglett. Én bátran ajánlom. A grafika ,és maga a játék élmény ,az szerintem kiváló ! Szerencsémre pc én tudtam játszani, nagyon szép az egész játék. Lehet keresni valami új játékotmondjuk az nagyon nem is tetszett nem volt korrekt a játék, elvileg úgyan azt tudtuk mint ő még is jobb képességei voltak. Amikor elvette az italom fel is mérgelt ugy kapcsoltam ki a gépet ki se léptem a játékból -
S e t h
nagyúr
Köszi srácok a válaszokat!
Nem gondoltam volna, hogy így beszippant, ezért is kezdtem olvasgatni utána.
Meglepett pl, hogy a Wandering wight azért missable, mert sokan kihagyják a játék elején, hogy később jöjjenek vissza, viszont a három harang után, ha legyőzzük az eldert, akkor a wight eltűnik.
Nekem eszembe nem jutott, hogy elmenjek a wight mellett, szívtam is vele eleget, de így legalább meglett a spiritje.Olyat találtam most, hogy ha vmi húst valahová bedobok, akkor elő tudom csalni az első herceget miután a faterját és a tesóját lenyomtam, majd kipróbálom, ha lesz hozzá húsom.
-
Mephike
őstag
Kell mind a két módszer a ha acsizni akarsz.
Illetve van több olyan acsi, amin ha túlmész már nem tudsz érte visszamenni, csak egy újabb végigjátszás után.
Én úgy csináltam, hogy végigjátszottam a játékot, a lehető legalaposabban megcsináltam mindent. Majd a köv. kör előtt leültem, végignéztem milyen acsik nem lettek meg, és elkezdtem nézni a neten, hogy mi kell hozzájuk és megcsináltam ott illetve egy második végigjátszással bepótoltam a hiányzó dolgokat.
Hozzáteszem, hogy a második végigjátszásnál iszonyú tápos leszel, sokkal-sokkal gyorsabban fogsz haladni, mint első alkalommal. -
CptAdamica
veterán
Szerintem jól látod, én első végigjátszás alatt a nagyot öltem meg előbb, a kicsi elmenekült és felkeltette az elsőszülöttet, viszont az már nem rémlik, hogy tőle mit kaptam, második run alatt a kicsit öltem meg előbb, a nagy pipa lett, majd adott egy spiritet és egy key itemet, amivel hívható az elsőszülött.
De szerintem mindenképp 2 végigjátszás kell, hogy platina legyen.
-
S e t h
nagyúr
Valaki helyezzen képbe aki tisztábban lát.
Van a rat king és a másodszülött hercegi fia, akiket duóban kell legyőzni a második fejezetben és ha felmerül bennem az a bűnös gondolat, hogy minden trófeát szeretnék begyűjteni, akkor a sorrend az, hogy lenyomom a királyt, amire a második fiú bedühödik, és ha őt is legyőzöm akkor kapom meg a spiritet, ami feltétele a 100%-os végigjátszásnak.
Viszont ha jól értelmezem, ha a második fiút, herceget győzöm le először, akkor a király elmenekül, szól az elsőszülött hercegnek, akit ha szintén legyőzöm akkor kapok meg egy key itemet amivel elérhető majd egy secret boss, ami szintén feltétele a 100%-nak.
Ha ez így van, akkor itt játszik a két végigjátszás, mert ezt csak így lehet megoldani, vagy valamit kifelejtettem?
Azt tudom, hogy mindenképpen 2 végigjátszás az alap, de ezzel szerint itt a döntésünktől függően figyelni kell a duó bossok eltérő legyakására végigjátszásonként? -
CptAdamica
veterán
válasz
SoulReaver #318 üzenetére
Néha kell tartani egy kis szünetet az ilyen játékokban, különben elég drasztikusan indul meg lefelé a saját teljesítmény.
De gratula!
-
Mephike
őstag
válasz
SoulReaver #318 üzenetére
Az élet apró örömei.
-
SoulReaver
veterán
válasz
CptAdamica #300 üzenetére
Na csak meglett Erlang...
Végén kellettek a klón makik is... Király volt, fel juhéztam örömömben...
Aztán még mindig ott van Wukong..... Azt is már majdnem sikerült, de oda még nem találtam ki a jó sémát... -
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica #316 üzenetére
köszi
Elmentem első pihenő pontig egyelőre tetszik a chapter 4, de most vissza megyek még a 3ba amiket esetleg kihagytam felszedem.
IndÍtok valami békésebb játékot, mert kicsit felment a főbosstól a cukrom -
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica #313 üzenetére
Majdnem feladtam, de meglett a rohadék
-
Bencus88
nagyúr
válasz
CptAdamica #313 üzenetére
Köszi Így már simább lesz reméljük
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Az Astro Bot elvitte a figyelmem a játékról, de már kijátszottam, igy vissza tértem a kis majmomhozEl is jutottam gyorsan a chapter 3 főbossig. Lenne két kérdésem:
Mikor lerakja a földre a shock karikát, abból ki lehet jönni valahogy? Illetve mikor magára veszi az arany páncélt, akkor csak menekülni kell vagy addig ütni amÍg leszakad róla? Mert ugye akkor sebezhetetlen. -
válasz
CptAdamica #309 üzenetére
Rendben. Köszönöm szépen. Akkor elvileg nem marad ki semmi ha megyek ahogy gondolom.
-
Mephike
őstag
Ez egy nagy méretű zárt "homokozó". Nézz át minden sarkot, úgy nagy eséllyel megtalálod az összes boss-t. A cél, hogy megtaláld az összes armort, amit egykoron Wukong hordott. Majd utána a fegyvert. Nekem ehhez kellett nézni guidot a neten, mert a víziló boss mellett számtalanszor elmentem és nem vettem észre.
-
Sziasztok! Most járok a 6 fejezetnél. Ez nem olyan egyszerű mapp mint a többi. Van esetleg valami ami tudnom kellene hogy ne maradjon ki semmi ? Pl egy titkos boss ,küldetés stb? Pl más pályán is volt olyan hogy ha bizonyos bosst hamar megölsz egy másik már nem elérhető. Majd nem így is jártam. Még jó hogy valahol épp olvastam róla. Ezért kérdezem mert ez a mapp nem annyira egyértelmű mint a többi. Szeretnék mindent megcsinálni. Köszönöm.
-
duronx
senior tag
válasz
SoulReaver #304 üzenetére
Melyik boss szivat ennyire? Csak hogy fel legyek készülve lelkileg
Átjutottam a Chapter 4-en, de a fő bossnak vagy 100x nekiugrottam, majd megnéztem egy videót s látom hogyvan egy tű amivel meg lehet szakítani azt a villámos dolgot amit csinál.Utána 2.-ra lement -
SoulReaver
veterán
válasz
CptAdamica #300 üzenetére
Áhh, hagyom... 100x próbáltam kb. Megnéztem sokszor a vidit is... Nekem egyszerűen nem úgy reagál, mint neki... lemértem... 2cm hp-ja volt és bead egy ilyen lézeres szarságot és vége... ki sem lehet dodgeolni, semmi...
-
S e t h
nagyúr
Levertem a játék első bossát, viszont nem tudom a spiritet felvenni és ahogyan olvasom kell találkoznom vkivel aki segít ebben.
Ha később jövök vissza, akkor ez a spirit még itt lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Autós topik
- Filmvilág
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Ryzen 9 5900X RTX 3070 TI Számítógép.
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!