Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kekmen
senior tag
válasz
Dr.FantastiK #48902 üzenetére
Próbálok a kajás példánál maradni, hogy megértsd.
Ha Marika néni ételt oszt a hajléktalanoknak egyedül és odamegyek egy kondér levessel és én is elkezdem osztani nekik, akkor szerinted a szeretetszolgálat elzavar, hogy ne osszak? -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Dr.FantastiK #48898 üzenetére
Hülyeségeket beszélsz.
-
Imi1981
veterán
válasz
A legtöbb torrent oldalon (ncore-on nem emlékszem) le is van írva a szabályzatban, hogy ilyet nyugodtan lehet csinálni!
Pl egyik torrent oldal wiki-ből másolva :
Ha más forrásból megszereztem valamit, tudom ide seedelni?
Mivel általában mindenhova ugyanaz a release kerül fel, a fájlméret és a fájlok neveinek egyezése esetén természetesen lehet seedelni. Ehhez töltsd le a torrent fájlt az oldalról, a kliensnek add meg a letöltött könyvtárat. Ellenőrzés után már seedeli is (esetleg valamennyit még mellétölt).
Most nem olvastam végig az összes torrent oldalon amin fent vagyok, hogy biztosan így van e de szerintem ez mindenhol engedélyezett. Emlékszem rá, hogy olvastam mindegyiken régebben. -
Pokesz007
senior tag
válasz
Mi benne a sunyiság?
nCore ott se szabad beállni spontán segíteni az embereknek adogatni a dolgokat? Fura nézet,ne haragudj.
-
Cs1csó
titán
válasz
Volt hogy moziba is vittem Coca-Cola-t mert ott csak Pepsi-t árultak.
-
Kekmen
senior tag
válasz
Akkor a logikád szerint minden feltöltő is csaló, mert máshonnan szerzett anyagot tölt fel letöltés nélkül. Egyébként az arányt a feltöltés és a letöltés hányadosa adja. Ha nincs letöltés akkor nem értelmezhető, mert 0-val nem lehet osztani, tehát nem tudom milyen levonásról beszélsz. Egyáltalán nem szabálytalan, ha beállok seedelni egy más oldalról letöltött dolgot egy olyan oldalon, ahol még szükség van rá. Pont ellenkezőleg.
-
Dr.FantastiK
őstag
válasz
tibaimp #48874 üzenetére
Az Etterembe mikor beulsz, Viszed otthonrol a kajat ? . . mert ugy olcsobb !! :lol:
Az hogy mashonann hozott anyagot osztogatsz az nem csoda ha csalasnak konyveltek el. !
Ha igy szerzel sok TB , anelkul hogy letoltotted volna elebb, az meg plane szabalytalan mert az Aranyodbol nem tortent Levonas.
vegul az latszik hogy tudod miert rugtak ki , ezekszerint. -
tibaimp
nagyúr
válasz
Dragon3000 #48895 üzenetére
Az lesz!
-
ClioRS
őstag
válasz
csaba951 #48860 üzenetére
Na összeharácsoltam a szabályokat, jónak tűnik, nem szedi le a sample-t ha benne van a nevében. Azt még nem sikerült megoldani, hogy ha külön sample mappában van de nincs benne a fájl nevében akkor ne szedje le, de ennyi baj legyen. Köszi a tippet!
#48861 woodworm
Közben ez 100% lett, nem elég neki egy leállítás/indítás, újra kell ellenőrizni a torrentet, utána jó lesz. Megy enélkül is a feltöltés, de folyamatosan hibákat dob.#48862 enginev3.0
Köszi neked is, beállítottam nagy részét amik neked is vannak, meg ki is egészítettem, így már remélem jó lesz -
tibaimp
nagyúr
válasz
enginev3.0 #48889 üzenetére
enginev3.0, Digitalpimp, Cs1csó: köszi a tippeket
, meggondolom, de lehet csak simán regelek és nem seed-elek, az lesz...
-
Garf.
tag
válasz
Digitalpimp #48890 üzenetére
Nem találom van rá link?
-
Cs1csó
titán
válasz
enginev3.0 #48889 üzenetére
+1
Amúgy is sokoldalon a tagsághoz elég ha rendszeresen belép az ember, tehát haci wgy-két belépéssel kvázi életben lwhet tartani ezwn oldalakon is a tagságot, a mag mindenre is elég. -
Garf.
tag
Akinek van hozzáférése a www.1377x.to torrent oldalhoz, rám írna privátba.
-
Pokesz007
senior tag
válasz
tibaimp #48876 üzenetére
Én is így jártam,3 emberen keresztül kellett könyörögni, hogy rakjanak vissza, mert nagyon elnéztek valamit. Nem tudom, hogy megy pontosan náluk ez a művelet.
Rendszer hiba van a dologba szerintem és ők egyből kinyomnak kézzel.Azt vettem észre, hogy akkor volt ingyenes akció és lett egy rendszer hibájuk és én pont jókor voltam az oldalon
Akció után 1 héttel is ingyenes volt nekem minden és még én voltam a csaló.
Ui: Sokszor válaszolni, se akarnak
-
Cs1csó
titán
Szia a ahogy írták a többiek több helyen is meg kell nézni: ugye legyen a qbittorrent-ben egy fix port megadva az portforwarding-ban megadvan és fixálva a géped mac címéhez. Ez gondolom megvolt ha eddig okés volt.
Van tesztoldal is: open port check vagy [link] -
Laccoss
addikt
válasz
Jack Oneill #48879 üzenetére
Kérdés, hogy tényleg passzív lett e, vagy csak a felsorolt lassulás miatt gondolja, hogy az?
Egyébként tűzfalon, routerben is egy pillanat ellenőrizni, hogy mi a probléma.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
sfdrakex #48878 üzenetére
Telekomnal is ugyanugy lehet. Haver Telekomos, a napokban vette eszre, hogy alig tolt vissza. Kiderült, szepen natolta a szolgaltato. Azonnal fel is vette veluk a kapcsolatot.
Nalam par hete Diginel volt hasonlo. ESET tuzfala blokkolta a portot. Aki nem ert hozza, nem is tudja, hogy kell a portot az ESET tuzfalaban kivételek koze tenni. Azota ment a kukaba az ESET, mert mas problemak is voltak vele.
Szoval eloszor ezeket erdemes körbe jarni. -
Winne
nagyúr
Urak mitől lehet, hogy egyik pillanatról a másikra passzív lettem? Semmi sem változott, a port a modemnél nyitott, nem változtattam semmit. Látványosan lassult a böngészés válaszideje is btw, sebességet mérve van azért, bár nem maxon megy.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
sfdrakex #48873 üzenetére
Szerintem se! Más oldalakon, eddig nem szóltak érte, mert máshova is csinálom így. (kopp, kopp, kopp)
Az a bajom, hogy nem egy akkora oldal, mint az ncore, és én becsülettel seed-eltem, besegítettem a 30MB/sec-el is sok esetben egy-egy siker torrentnél, erre szó nélkül kib@sznak...meggyanusítanak valami baromsággal....
, nem az, hogy 4 hét warn, és akkor lehet beszélgetni az ottani staff-al, nem, egyből kitiltás...nem is értem
.
-
tibaimp
nagyúr
válasz
sfdrakex #48871 üzenetére
Írtam már ide nekik pár napja, eddig nem válaszoltak, ha megkapták egyáltalán. Kár érte pedig, de jó lenne tudni, hogy mi a tökömet követtem el, ami így egyből kivágta náluk a biztosítékot
Olyat csináltam: leszedtem másik oldalról, mondjuk egy siker játék .iso-t és itt a z-n, csak a .torrent file-t szedtem le, majd a qbit miután ellenőrizte az állományt, mivel az tök egyforma volt, elkezdtem seed-elni azt ide, a z-re, elég nagy sebességgel a DIGI-vel, volt olyan, hogy nagyobb sávszéllel, mint a feltöltő. Ráadásul sok esetben x4 feltöltési szorzóval, ez gond lehet??
Így aztán kaptam ám szépen a TB-okat, ez lehetett gond szerintetek? -
tibaimp
nagyúr
Szevasztok, üdvözlet!
Mostanában tiltották le a profilomat a Ztracker oldalon ezzel az indokkal:
"Indok: Ipari mennyiségben és folyamatos Arány csalás !!"
Bizony Isten nem csináltam semmit, mit jelenthet ez szerintetek, illetve járt-e így még valaki itt? -
Laccoss
addikt
válasz
smallmer #48865 üzenetére
Kérdés, hogy a torrent kliens futtatását nem tudod megoldani, vagy a hálózaton se legyen nyoma? Méretfüggő, de pl. fájlmegosztó oldalakra felteszed, vagy mailben csatolva elküldöd a céges gépre a szükséges tartalmat.
Előbbi esetben portable app-ként használható lenne a torrent kliens. Utóbbi esetben meg, vagy otthon, vagy seedszerverren letöltöd, és ftp-n áthúzod (otthonról pendriveon elviszed, ha engedélyezett a usb használata), vagy a fentebb írt megoldásokat alkalmazod.
-
smallmer
őstag
Sziasztok!
A céges gépemen tilos a torrent futtatása, viszont le kellene töltenem 1-2 dolgot.
Van ötletetek, hogy hogyan tudnám "elrejteni", hogy bármi is látszódjon belőle? Esetleg seed serverre letölteni és onnan ftp-vel jobb megoldás lehet?Köszi
-
ClioRS
őstag
válasz
csaba951 #48860 üzenetére
Az a baj, hogy nem csak ennyi szokott lenni a sample, hanem előtte/utána is vannak karakterek, szóval valami bonyolultabb szabály kéne, amihez meg nem értek, ezért gondoltam, hogy írok ide. Más fórumokat is olvasgattam, azt írják nem lehet megcsinálni. De ha van jó tipped akkor kipróbálom.
#48861 woodworm
Én is ezt gyanítom, mert már többszöri újraindítás után is megvan a hiba. A partial seed nem zavar.#48862 enginev3.0
A legelső mondat így kezdődik: "Files that include the wordsample
in the filename and are less than 300MB in size"Szóval valami nem okés a működésével, vagy mit kéne beleírni még, hogy jó legyen?
-
csaba951
veterán
válasz
ClioRS #48857 üzenetére
Mostani megoldás.
Fut a qbittorrent, kiszeded a pipát. Kilépsz a qbittorrent-ből, Feladatkezelőben megnézed, hogy tényleg nem fut már. Letörlöd a fájlt (pl. Fájlkezelőből). Elindítod a qbittorrent-et. Így már nem fog panaszkodni a fájl hiányra.Jövőbeni megoldás:
Tools->Options->Dowloads->Excluded file names (pipa)
ide kell egy szabályt kitalálnod. pl: sample.mp4Így már a letöltéskor "magától" kiveszi a pipát.
-
ClioRS
őstag
válasz
enginev3.0 #48858 üzenetére
Feleslegesen foglalja a helyet, és azért van 2-300megás is. Plusz néha bekavar a Plex/serviio működésébe, valamiért nem mindig sikerül kiszűrni nekik a sample fájlokat.
-
ClioRS
őstag
Sziasztok, elkezdett I/O hibákat dobni a qbittorrent, most kicsit foglalkoztam vele, és úgy néz ki, hogy az RSS-ből letöltött torrenteknél ha utólag kiveszem a Tartalomnál mondjuk a sample fájl/mappa elől a pipát és ki is törlöm, akkor elkezdi ezt a hibát dobálni. Én azt gondoltam, hogy az úgy működik, hogy ha én ott kiveszem a pipát akkor azokat a fájlokat nem keresi már, de valamiért mégis úgy néz ki keresi.
RSS-t szeretném továbbra is használni, viszont nem szeretném a sample fájlokat megtartani. Letölteni sem, de azt már elengedtemMi ennek a megoldása?
-
Cs1csó
titán
Na tegnap este le akartam szedni egy könyvet elindítom majd pár perc múlva eszembe jut hogy még nem jelzett a rendszer hogy lejött volna (alapban ugye csak pillanatok kérdése)
Nézem 7(!) db seed-er van, rákattintok a részletes nézetre és MIND A 8-an PASSZÍVAK VOLTUNK!"Köszöntjük a NAT csodálatosan szép világában!"
A kö..ög szolgááltatómnak csak ipv4 címei vannak azokat drágán méri.
Ipv6 miért nincs? Azon tudnék aktív lenni?!?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Politika
- Óvodások homokozója
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bundle topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest