Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
TeeJay #44726 üzenetére
Tessék, 2 mp volt:
"Eltérést észleltünk a helyreállított kategória mentési útvonalai és a torrent aktuális mentési útvonala között. A torrent most kézi módba vált. Torrent: "%1". Kategória: "%2""
"Hiba: A belső riasztási sor megtelt, és a riasztások el lettek vetve, előfordulhat, hogy romlik a teljesítmény. Eldobott riasztás típusa: "%1". Üzenet: "%2""
"Úgy tűnik, hogy az SMTP-szerver nem támogatja az általunk támogatott hitelesítési módok egyikét sem [CRAM-MD5|PLAIN|LOGIN], kihagyva a hitelesítést, tudván, hogy valószínűleg meghibásodik... Szerver hitelesítési módok: %1" -
Digitalpimp
senior tag
Amúgy a sample-t miért nem szünteti már meg minden oldal a pí-be?! Szerintem annyira felesleges és életszerűtlen.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
SunMount3r #36886 üzenetére
A lapod milyen régi? Lehet, hogy döglődik a hálókártya. Nekem úgy tűnik, mikor kap egy kis terhelést akkor visszateszi magát 100Mbit-re. Kérj kölcsön egy tuti jó hálókártyát és nézd meg azzal.
-
Digitalpimp
senior tag
Én azt utálom a legjobban, mikor egy régi jó szinkronos filmet újraszinkronizálnak és olyan gagyi lesz, hogy csak na. Eleve, minek? Mikor a színész se passzol, meg olyan dolgokat művelnek, hogy a hajam az égnek áll. Pl. a tv-ben új szinkronnal adják a Kiképzést. (Training day) Nem elég, hogy új hangja van Denzel papának, de mikor meghallottam, hogy a Sandmant lefordították homokemberre, holott ez egy személy, egyből ledobtam az ékszíjat.
A "tudományos" műsorokban meg állandóan félrefordítják a mértékegységeket, főleg az angolszászokat. Azért 100 font, meg száz kiló, nem ugyanaz. -
Digitalpimp
senior tag
válasz
enginev3.0 #33823 üzenetére
Úgy, hogy az analóg filmfelvevőre rögzített képet olyan felbontásra digized, amilyenre akarod. A végeredmény azon múlik, hogy mennyi időt, pénzt tolnak bele. A hanggal ugyanez. A sztereó master szalagból annyi hangsávot keversz, amennyi jólesik. Pl. a Queen koncert és videóklip dvd-i olyan szinten vannak megcsinálva, hogy a szemed-szád tátva marad. A kép és a hang is. A klippek alá olyan 5.1-et csináltak, csak kapkodod a fejed, mi-honnan szól! Még ha nem is szereted őket, csak a végeredmény miatt is érdemes megnézni egyet és akkor érteni fogod egyből amit írtam.
-
Digitalpimp
senior tag
Alin jók a Vention kábelek is. Nekem a kék van: [link]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
enginev3.0 #19980 üzenetére
Mert talán egyre több a gigabites netes emberke? Miből gondolod, hogy csak neked van? Miért pont tőled töltene mindenki? Plusz még ott vannak a seed szerverek is. Szerintem ez a feltöltés csökkenéses dolog mindenkit érint sajnos a leírt okok miatt. Régebben egy megjelent új filmet, zenét, az ember visszatolt 4-5-6 szeresen, most meg örülök, ha elérem az 1-et.
-
Digitalpimp
senior tag
Szerintem úgy kell elképzelni, hogy van egy szolgálati lakás, csak annak is az internet kapcsolata a céges hálón meg keresztül. Gondolom ezért külön netet nem tud-akar köttetni, vagy mobil netet használni. Esetleg még annyit tehet, hogy beszél a rendszergazdával, hogy az ő otthoni gépére kiosztott IP-n ne korlátozza a torrentet.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
zsolti1debre #19910 üzenetére
Próbáld meg ezt, hátha: [link]
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
DrojDtroll #19772 üzenetére
Ha jól emlékszem fagyogatott, újra kellett indítgatni, meg volt talán olyan hibája is, hogy nem mindig indította el a torrentet.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
DrojDtroll #19770 üzenetére
Ezt még nem próbáltam. Egy időben a Halit volt még nagyon szimpi, csak az is csinált hülyeségeket, aztán hanyagoltam. Lehet, hogy arra is rá kellene megint nézni.
-
Digitalpimp
senior tag
Egy ideje én is Tixatit használok, tud mindent, annyi van vele, hogy letöltéskor szereti enni a procit.
Mint ahogy sokszor beszéltünk már róla, valamiért nincs egy minden szempontból tökéletes kliens.
-
Digitalpimp
senior tag
válasz
krealon #19021 üzenetére
Megsúgom neked, hogy nem csak forgalom alapján tudnak lassítani. Én egy pár hónapja azt vettem észre, hogy utorrenten a beállított max. letöltési sebességet - ami 5200KB volt - sosem érem el, csak a max. 4000KB-ot. Csináltam speedtest-et, illetve szerveres letöltésnél simán jött a megszokott 5500-6000KB.
Kipróbáltam a Tixati nevű klienst, és érdekes módon helyreállt a rend. Jöttek megint a megszokott sebességen az adatok. Persze csináltam oda-vissza tesztet többször is, és az utorrent nem megy 4000KB fölött sosem. Gondolom mivel ez a legnépszerűbb kliens, ezért valahogy másképp korlátozzák, szűrnek rá.
A Tixatival annyi a bibi, hogy több RAM-ot kér, illetve jobban terheli a CPU-t. Meg elég kevés beállításos-berheléses infó van róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hálózati / IP kamera
- ASUS notebook topic
- SSD kibeszélő
- Bitcoin topic
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest