- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- iPad topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpo
veterán
Amikor a Windows 7-ről a Windows 10-re váltást javasoltam, és nemet mondtál, akkor is rá hivatkoztál.
Ő a közös ismeretségi körünk IT guruja, legalább 15 éve mindenkinek segít, megoldja a felmerülő problémákat.
Ha a javaslatokra azt válaszolod, hogy nem értek hozzá, sose csináltam, akkor hogy fog megoldódni?
A torrentezéshez ajánlott egy saját router, azt be kell állítani és utána föltenni a qbit-et, majd elintézni a portnyitást.
Körülbelül ennyi.
Ha ez nincs, akkor nem működik jól.Ez van az adatlapodon:
Bemutatkozás
1999-óta autóhifis, majd hifis, házimozis szakújságíró, 2011-től az AV-Online szerkesztője, korrektora, szaklektoraA nem technikai képzettségű nyugdíjas ismerőseim (a 71 éves nő is) gond nélkül használják a Windows 10-et, amit az ingyenes váltás idejében tettem föl a gépükre.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest