Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- BIOS frissítés
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
TeeJay #32791 üzenetére
Igen én tudom ezeket a dolgokat, de nézd azt is, hogy hányan panaszkodtak már azért hogy letöltés közben nem lehet netezni stb... persze kisebb net mellett, vagy rossz router miatt, én ezért nem szeretek extrém nagy értékeket ajánlani, mert aztán meg jönnek hogy használhatatlan a net a qbittorrent mellett
Ráadásul a feltöltést úgy sem tudja kihasználni, akár hány szálat enged neki (kivéve az új torrentekkel), a letöltés meg nekem mindenhogy gyors régi torrentek esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
Üzleti előfizetők hirdetései
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest