- Milyen egeret válasszak?
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sokrétű MSI monitor érkezett profi babérokra törő játékosoknak
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Blu-ray lemez tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
TeeJay #32791 üzenetére
Igen én tudom ezeket a dolgokat, de nézd azt is, hogy hányan panaszkodtak már azért hogy letöltés közben nem lehet netezni stb... persze kisebb net mellett, vagy rossz router miatt, én ezért nem szeretek extrém nagy értékeket ajánlani, mert aztán meg jönnek hogy használhatatlan a net a qbittorrent mellett
Ráadásul a feltöltést úgy sem tudja kihasználni, akár hány szálat enged neki (kivéve az új torrentekkel), a letöltés meg nekem mindenhogy gyors régi torrentek esetén is
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM!
● A fórumon TILOS A WAREZ!
● Torrent meghívó kunyeráló topik
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged