- Milyen egeret válasszak?
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Bittorrent Bleep
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Az első tapasztalat megvan. Úgy tűnik, hogy két eszköz nem tud kommunikálni, ha azonos accounton vannak. MiniPC -n csináltam egy inkognítót és megjelenítettem a QR kódot. Ezt beolvastam telóval, de az ugyebár ugyanannak az accountnak egy másik eszköze. Mivel a kommunikáció azonosítása accountok és nem eszközök között történik, ezért így nem tudom az egyik saját eszközről hívni a másikat. Úgy tűnik, hogy készülékenként más reg kell. Arra még nem találtam opciót, hogy miként tudom visszaállítani az alapállapotot új account megadásához. Persze, ha lett volna egy kis eszem, akkor rögtön az első megnyitás után csináltam volna egy Titanium mentést. Vszínűleg adattörlés, vagy reinstall lesz, de majd csak később. Most a kalóriabevitel fontosabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- PC Game Pass előfizetés
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3003
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest