Hirdetés
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
válasz
Gabe123
üzenetére
Köszi a tippeket, hasznosak
Megnézem a Tangemet én is akkor. Stable-be merem tenni, de elkezdenék egy komolyabb portfoliót csinálni, ezért is a hw wallet. Mivel hosszú távra tervezek, a trade sem érdekel nagyon, egyszerűen csak veszem "butába" mindig ugyanazért a fiat mennyiségért, aztán meglátjuk, 20 év múlva hol lesz.

A befektetni kívánt (havi) összeg negyedét-ötödét rá merem áldozni erre, a diverzifikálás jegyében, szóval gyűjtögető mód ON.
Van egy régi papír walletem, offline klasszik cloudmentes Keepass-on tárolom, ami meg mentve több darabban is titkosított tárolókon (linux+LUKS) + az image fájl online (protondrive), de majd kidobom.
Kicsit most a jövőmre kezdek gondolni, semmi durva játék. Nyilván lehet ezt némileg optimalizálni, pl. megpróbálok jókor beszállni, bár hosszú távra "kevésbé fontos", ilyen 10+ év távlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dell UltraSharp U2913WM 2560 1080 monitor + Dell Sound Bar AX510 10W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- Samsung Galaxy S25 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Megnézem a Tangemet én is akkor.