- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Gamepad
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadallat88
tag
sziasztok.
https://mining.bitcoin.cz -ről hogyan lehet a kibányászott BTC-t elutalni? valaki haszálja ezt? olvastam vissza de nem találtam ilyen jellegü kérdést... remelem nem kérdeztem hülyeséget. nem találok itt semi olyat ahol lehetne utalni. annyi van az oldalon h be kelett állítani egy limitet amit ha kibányásztam el lehet küldni a bitcoin címemre. de az hol van? amit kliensel kaptam címet azt állítottam be.de a kliensben sem vágom hogyan tudok utalni.
hálás lennék a segítségért!szerk.: esetleg váltsak?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Mikrotik routerek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Filmvilág
- valakiyt: Ingyen filmes oldalak - a digitális börtön
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- XPS 9640 16" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Dell Latitude 5430 üzleti laptop (14", i5, 16GB RAM, ÚJ 500GB SSD, 93% akku)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 256GB - Menta - Samsung.hu, Garanciális, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A56 5G Awesome Graphite 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- 27% - ÚJ GAMER PC! Ryzen 9800X3D / RTX 5090 / 48GB 6000MHz / 2TB NVMe / 1250W Gold! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Kraken V4 X RGB Gaming Headset
- Acer Predator Gamer PC! i7-14700F / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest