Hirdetés
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- 3D nyomtatás
- Autós kamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- iPad topik
- Gamepad
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
default.
őstag
Megint én és megint kérdezek..

1.) kraken-en Tier 2-ben vagyok jelenleg, utaltam át eurót, de nem jelent meg a kraken-es számlámon. ez csak a Tier 3 visszaigazolás után fog megtörténni ?
2.) mennyi idő a személyis-lakcímigazolós (Tier 3) visszaigazolás ?
ja és még valami. Tier 3-ra azt írja nekem, hogy "not submitted" vagyis hogy nem küldtem el a kérvényt, pedig elküldtem !

köszi szépen !
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Gitáros topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3D nyomtatás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 17 - alap
- Chieftec-Prohardver nyereményjáték
- Yettel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Asztali PC , i9 14900K , RTX 4070 Super , 32GB DDR5 , 1TB vNME , 3TB HDD
- Kingston A2000 500GB M2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD / Beszámítás OK!
- Philips Monitor 24 colos 144Hz 242E1GAJ/00
- PS5 Digital 825 GB 3 kontrollerrel eladó!
- Corsair RM650X / Moduláris Gold Táp / Félpasszív Hűtés! / Cavarmatricás / Beszámítás OK!
- Gyári DELL, HP, LENOVO,Asus,Fujitsu laptop töltők, 27% ÁFA
- Samsung Galaxy S25 Ultra - Titanium Gray - 12/512GB - Újszerű állapot! 2028.11-ig Samsung Jótállás
- 227 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest