Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• sparks

senior tag

LOGOUT blog

Aki egyszerűen akar venni BTC-t hitelkártyával, annak szívesen ajánlom ezt az oldalt.
    Én már vásároltam náluk még a régi oldalukon és most az újon is pár BTC-t. Akár minimális mennyiséget is lehet vásárolni. Ami gond lehet az a hitelesítés, hogy meggyőződjenek a kilétedről. Ez nálam régebben elég nehézkesen ment, mert ami oldalt meg adtak erre, az kis hazánkat nem ismerte. Végül facebookon és egyéb dolgokon keresztül "befogadtak" :) Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).

A másik egyszerű megoldás az új magyar oldal lenne, de itt meg alig akad eladó és az árak is eléggé elszálltak tudnak lenni.
    Sajnos amíg nem vagyunk euró övezeti tagok, addig ez van, szopunk rendesen az eurós utalásokkal.

Új hozzászólás Aktív témák