Hirdetés
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- 3D nyomtatás
- OLED monitor topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
I. Általános tudnivalók

1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aki egyszerűen akar venni BTC-t hitelkártyával, annak szívesen ajánlom ezt az oldalt.
Én már vásároltam náluk még a régi oldalukon és most az újon is pár BTC-t. Akár minimális mennyiséget is lehet vásárolni. Ami gond lehet az a hitelesítés, hogy meggyőződjenek a kilétedről. Ez nálam régebben elég nehézkesen ment, mert ami oldalt meg adtak erre, az kis hazánkat nem ismerte. Végül facebookon és egyéb dolgokon keresztül "befogadtak"
Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).A másik egyszerű megoldás az új magyar oldal lenne, de itt meg alig akad eladó és az árak is eléggé elszálltak tudnak lenni.
Sajnos amíg nem vagyunk euró övezeti tagok, addig ez van, szopunk rendesen az eurós utalásokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- iPhone 12 64GB 95% (3 hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Itt az utolsó MtGox árahoz képest 7,5%-al lehet többért venni a BTC-ket és Google wallet kell hozzá, azon keresztül megy a vásárlás. Az első vásárlás előtt kellett venni egy Bronze accountot is, ami feljogosít a kereskedésre. Szóval nem gyerekjáték, kell hozzá nem kis türelem, de véleményem szerint még így is jobban ki lehet jönni, mint horrorisztikus eurós átutalásokkal MtGox számlára és ráadásnak a vásárlás pár óra alatt lezajlik. A BTC-t egyébként privkey-en adják, ezt kell importálni (én blockchain-en keresztül szoktam).