Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pn4hvq

    senior tag

    Sziasztok, kiutaláshoz kérne segítséget egyik ismerősöm: Bittrexről szeretné kivenni a pénzt, milyen egyszerű lehetősége van, ha Ft-ban szeretné megkapni?
    -Fentebb olvastam a MrCoin-t: megadja az utalandó BTC mennyiségét, utána a bankszámlaszámot, telefonszámot, tovább nem mentem próbaképp, mert saját adataimat nem adnám meg teszt célzattal. Ezután majd küld egy BTC címet, ahová utalni kell az átváltandó BTC-it? Az elején az átváltandó BTC az a jelenlegi összes BTC mennyisége vagy ez csökkentve legyen az utalás költségével? Pl. ha van 0.5BTC-je, akkor 0.5-öt adjon meg az első oldalon vagy kevesebbet? Ha kevesebbet fog utalni az elején megadott 0.5-nél, akkor értelemszerűen arányait tekintve kisebb összeget kap meg Ft-ban, vagyis az elején megadható összeg tekinthető aktuális árfolyam szerinti "ha ennyi BTCt utalsz, ennyi Ft-ot kapsz" irányadónak?
    -pl. Revolut bankszámlaszám is megadható célszámlának? Lehet ebből Revolut részéről probléma: zárolják mert "pénzmosásgyanús", stb.
    -ha hagyományos, magyar banknál vezetett számlára utalódik az összeg, akkor a tapasztalatok alapján ez pl adózásnál problémaforrás lehet? Konkrét összeget nem tudok, annyit mondott, hogy 500$ körüli összegről van szó.

Új hozzászólás Aktív témák